Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megkaptam a vincsit játszadozni (24/7 NAS-ban ment hűtött környezetben). Írás teszt megy majdnem a végéig aztán eldobja a vincsit. (usb rack, újradugom akkor megy megint)
Nem tudom ezt hogyan kell számolni. Azaz van egy tippem hogy 22Tb az írás és 94Tb az olvasás tehát az értékek jók csak nem jól írja ki.
A vincsi amúgy kukába megy, csak érdekelt hogy mennyi ment rá élete során. Napra nálam ilyen 2000-3000 értéknél szoktam cégénél cserélni a vincsiket akkor is ha nincs baj velük. Bár ez is ment majdnem annyit (kb 5 évet) szóval nagyjából a csereértettség alját érte el nálam csak nem mindegyik írja ki hogy mennyi adat ment rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest