Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h.istvan
csendes tag
huhh, ebből a képből nem sokat veszek ki
de valaki említette az elején ezt az oldalt: [link] és itt is feljel lefelé van!!!
egyébként nekem is van egy ilyen hátsó lemez amire rá van csavarozva most a táp, és ezt a lemezt is külön lehet rácsavarni a házra magára. namármost ha megfordítom a tápot(ahogy szerintem normálisnak kellene lennie), és így felfelé néz a rácsos szellőzőnyílás, akkor csak egy-egy csavart tudok becsavarni, és a fémlapot, amin rajta van a táp, sem tudom rendesen felcsavarozni, lévén így a táp kb 1centivel lejjebb csúszik és már rálóg az alsó kettő csavarnyílásra!!! -
R.Zoli
őstag
Bár most nem próbálkozom egy játék elindításával sem mert kipurcant a 6600GT-m...Pont venni akartam egy 6800GS-t és 2 nappal a gépből való kivétel előtt megpusztult...Azóta nem tudok olyan VGA-t belerakni amivel elindul a táp...Túl alacsony lett nálam is a 12 voltnak a terhelése
Vicces eset ,de csak egyszer kell elindítaniAztán lehúzom a plusz fogyasztókat amíg nem lesz meg az új VGA-m
Nálam 4 venti kell pluszba és indul a tápPersze indulás után 2 másodperccel már mind le van húzva
-
Johnny Cage
addikt
-
Foglalt név
addikt
7800 még csak tervben van, találni kéne egy halkabb fajtát. A 3000+-ot viszont szépen viszi passzívan a 7700Cu és nforce4ből is sikerült találnom passzív hűtést. A winchester szivacságyon fekszik, így már viszonylag jól állok. Bár a mostani bluestormra a silentblade-el nem igazán lehet panasz, de ha nem a tökéletességre törekszünk, úgy nehéz fejlődni
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest