Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
mondjuk nem tudom hogy egy rts mennyivel jobban izzaszt meg egy cpu-t. mármint mennyivel jobban mint egy fps. mer attól egy tegyük fel értelmetlen, idióta, hentelős, lövöldözős játéknál se pihen a proci... az ilyen hiperokos stratégia ai-a nem hiszem hogy annyira leterhelné a procit, hogy az tényleg érezhető legyen (vegyük pl a starcraftot
tiszta jó ai-a van és mi az igénye? p166. vagy a praetorianst. szerény véleményem szerint az egyik ''legokosabb'' stratégiai játék. mi kell neki? p2 400) persze ne értsétek azt hogy megvetem a stratégiát, jobban is csípem mint az fps-eket....
-
fLeSs
nagyúr
nos, az egymagos procik az első tesztben vannak, úgy látom vagy nem olvastok, vagy nem tudjátok felfogni. a cikkben is le van írva és itt a fórumban is már kb. 3-szor, de azért kifogásoljátok ezt még 15-en.
az rts és bármilyen más típusú játékokról annyit, hogy egy ilyen teszt szempontjából nem az a lényeges, hogy milyen típusú a játék, hanem hogy mennyire terheli a vga-t és hogy minél általánosabb képet kapjunk a hardverek teljesítményéről. tudtommal az rts-ek nem is annyira vga-gyilkosak vagy ha igen, akkor frame-limitáló van bennük.
a sok egység mozgatásos téma még jó ötlet is lenne, ha meg lehetne valósítani, csakhogy egy visszajátszott replayben már nincs AI, ha viszont játszás közben csinálom a tesztet akkor már nem összehasonlíthatóak az eredmények, mert egyik esetben az x egység erre megy a másik esetben másfele megy, mást csinál, stb.
továbbra is úgy látom, hogy sokan csak magyaráznak a vakvilágba mintha értenék a dolgokat, de nem értik, nem értik hogy miről szól ez a cikk (meg az első része), mert ha értenék akkor nem kérdeznének butaságokat. az első oldal erről szól és mégis. pedig nem bonyolult.
ez nem ''sértésnek'' szántam. -
3P
tag
Igen én is mindig hiányoltam, hogy jórészt csak FPS (illetve FPS nézetű játék) van a tesztekben. Tudom, hogy nagyon népszerű, de mint ahogy írod is egy RTS, vagy akár egy erős fizikájú autós játék (esteleg más szimulátor) már lehet egész mást mutatna.
Talán az ilyen típusú játékokhoz nem igazén készül ''time demo'', illetve hasonló tesztelésre alkalmas lehetőségek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest