- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
3P
tag
Igen én is mindig hiányoltam, hogy jórészt csak FPS (illetve FPS nézetű játék) van a tesztekben. Tudom, hogy nagyon népszerű, de mint ahogy írod is egy RTS, vagy akár egy erős fizikájú autós játék (esteleg más szimulátor) már lehet egész mást mutatna.
Talán az ilyen típusú játékokhoz nem igazén készül ''time demo'', illetve hasonló tesztelésre alkalmas lehetőségek.
[Szerkesztve] -
3P
tag
Jó lett volna látni 1 magos CPU-kat is tesztben, főleg, ha az a címe, hogy ''CPU-VGA-párosítás hatékonyan''. Ez alatt azt értem, hogy ''lehet'', hogy hatékonyabb CPU-VGA párost kapnánk ua. pénzért 1 magos CPU-val és a különbözetből jobb VGA-ra fordított kialakításból.
Mindegy nem volt benne hát nem volt benne, de ahogy látom többen is hiányolták...
ps. A DX 10-es karik teljesítményét meg nem ismerjük, várhatóan nagyon jók lesznek, de a promo DX10-es játékokhoz már nem feltétlen lesz elég DX10-es effektek mellett egy a megjelenéskor is közép kategóriának számító butított DX10-es kari... Szóval nem feltétlen pénzkidobás most egy jobb DX9-es kari, és majd 2-2,5 év múlva venni akkor egy már mgfizethető DX10-es karit venni, ami már röhögve elég lesz az átlag DX10-es játékoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Microsoft Edge
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Asztalos klub
- Milyen videókártyát?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest