Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
Jól beszélsz! Pl. én is így vagyok ezzel,már fél éve rakosgatom a pénzemet félre,hogy majd veszek egy jó konfigot! Ma meg is akartam venni az alaplapot amit abolt weblapján 59000 ft -ért árulnakés azzal fogadnak ''sajnos megdrágult 70000ft,csak még nem frissítették az árlistát! Ebből csak az jön,hogy megint lejjebb kell adnom az igényeimből!
Nekem a plusz 11000ft is nagyon sok egy lakáshitel+rezsi mellett! -
Gergo_pet
aktív tag
képzavar = nem érthető, ugyanazt jelenti, ki ezt használja ki azt.
Nos ismét nem teljesen világos a dolog. Mondjuk vegyük az Obliviont, ugy gondolom ilyen kategóriáknál érdemes a feketelevest megszemlélni. Ha már csúcskártya, csúcsjáték illik hozzá. Nézd meg az 1280-as értékeket, akár 10 fps különbség is van a core2 javára, mert itt látszik, hogy sokkal erősebb a proci. Viszont ha te az 1600-as értékekre gondoltál, akkor igazad van ott egyenlőek az értékek, mivel ennyit tud a videókártya, aonban a GX2-nél már ott is kijön, hogy erősebb a core2, 4-5 fps-re nő a különbség, bár még ott is a videókártya erőlködik jobban, nem a proci. Tehát amint lejjeb veszed a felbontást és kikapcsolod az extrákat egyből kijön a két proci közti erőkülönbség.
A régebbi játékoknál persze a procik röhögve birják a teljesitményt, ott a videókártyák szabnak gátat a dolognak, fontos persze megemliteni, hogy ez csak magas felbontásokon igaz, amint lejjeb viszed a felbontást egyből megmutatkozik a procik közti különbség. Mondjuk már nagyon várom a Crysis (ha nem igy kell irni elnézést) és az Unreal 3 teszteket, és csak félve emliteném meg a, nem nem is emlitem meg csak körülirom, szóval azt a csernobilban jatszodó játékot, de psszt nehogy megint elhalasszák még 1 évvel.
[Szerkesztve] -
Gergo_pet
aktív tag
Általában ezért van a fórum, hogy lehessen okoskodni, meg vitatkozni, aztán majd jön valaki okosabb aki leosztja az észt, addig meg had szórakozzunk kicsit, és lehet hogy egy teszt igen sok szerteágazó problémát vet fel, amin jólesik értelmes emberekkel vitatkozni, akik esetleg megmondják, ha valamiről nagyon nagy hülyeséget irunk. Remélem az 5000 hozzászólás között nem bánod ha 200 hulyeség is benne van, de ha nagyon zavar elnézést. Ja és nem vettem magunkra (hoppá, pedig a hangok is megmondták hogy egyedül vagyunk) csak gondoltam reagálok.
A második fele pedig nemkicsit képzavar, ha az a legjobb videokártya és legjobb proci akkor hogyan lehet azt a szintet hozni kisebb videokártyával és procival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest