- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
Mackósajt #81 üzenetére
akkor egyre gondolunk..
mert ettől tartok én is. arra leszek kíváncsi hogy vajon megnyeri e a pert az intel ellen a dell ügyben pl. ha igen, akkor sokat fizethet az intel, bár szerintem csípőből kifizetné a kártérítést.
a fab gyár meg rohadt lassan épül most is, az intel meg futószalagon ömleszt. -
Integra
titán
válasz
Dare2Live #68 üzenetére
az amd még most is egy sikeres architektúrát vitt tovább, az intel meg zsírújat csinált.
előbb utóbb jön a zsírúj amd is.
most az intel lesz előnyben, eddig az amd volt, aztán ez megint megfordul. ebben egy jó van azért, hogy mi sokkal többet kapunk a pénzünkért a verseny miatt, nézd meg a vga piacot milt fejlődött egy év alatt és milyen volt pár éve, mikor semmi se történt
[Szerkesztve] -
Integra
titán
háááát, azt hiszem kellene itt még mit kalapálni ezen az am2 dolgon.
nekem csóri kis gépről mindenképpen am2re lesz érdemes cserélni, de ugyanakkor amd fan lévén (szeretem a kisebbeket támogatni) lehet hogy először elfogok gondolkodni intelen.
majd meglássuk a teszteket, nagyon kíváncsi vagyok hogy a ph konyhában mit fognak kifőzni.
a proci ára önmagában szerintem semmit sem jelent, vegyük hozzá az alaplapot, a memóriát, és az energia fogyasztást, illetve hogy mit tud az amd és mint az intel alaplap szolgáltatásban és sebességben, mint ide és sata2 vezrélők.
ráadásul egyet értek azokkal akik azt mondják hogy az amd kezd elpimaszodni, de make no mistake! az intel is abban a pillanatban újra szemét geciláda lesz, amint úgyérzi hogy nyeregben van, a profit az profit.
várom a ph teszteket, valszeg az alapján fogok dönteni, addig meg elberreg a mostani absz ''tuningkirály'' palominom
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest