- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
re mindenki! csak kipróbáltam 667en a memót.. 4-4-4-12re állítottam(1T) és így lassabb volt a memó mint 800on (5-5-5-12 2T). Namost az ASUS BIOSában van egy olyan hoogy AI tuning.. namost mondtam jóvan bittos, 5%ra állítottam. Így a proci 252XMhzen megy.. najó de én azt hittem ez az AI tuning a memóriákhoz nem nyúl.. de mégis: 800ról 840re húzta.. futtattam így egy everest ultimatet (840 5-5-5-12 2T)
és lássuk csak:
memória olvasás: 8314 pont..nem lassú a kicsike! (Corsair XMS2 2×1GB/800) 667en 4-4-4-12 1T beállítással vmi 7700volt
lehet hogy leveszem az AI tuningot 3%ra.. nem tudom mennyire stabil 840en a memó.. bár nem veszek észre semmi problémátszerintetek hagyhatom így?
szerk: nahh megpróbáltam 3%on
8203 pont - Athlon64 2472Mhz | ASUS M2N-E | nForce 570Ultra | Dual DDR2-824 | 5-5-5-12 CR2
maradok ennél nehogy vmi probléma legyen, meg amúgy sem szántam tuningot.. hát igy kb nincs is meg van is1kis boost nem árt
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
robyeger
addikt
Ezer köszönet
, teljes mértékig meg vagyok győzve. Mindenkitől bocsánatot kérek, hülyeségeket állítottam a K8-ról, az IMC magórajelen megy és nincs 1magra jutó korlát vagy, ha van is az jó magas lehet és fogalmam sincs mekkora(vagy hogy kell kiszámolni) ezt a theorikus érték.
Korlátlan nem lehet az tuti
Mentségemre szóljon a bechmarkok régi verziói pl: Everest v2.6 még 6.4GB/sec alatt mutatták az Athlon64-eket., érdekes dolog ez a programirás. Sandra is csak 2007-től mutatja rendesen, dicséret a ScienceMark 2.0-nak, csak azt nem lehetett a theorikushoz hasonlítani. Erre pihenek egyet ugye megértitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest