- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
re mindenki! csak kipróbáltam 667en a memót.. 4-4-4-12re állítottam(1T) és így lassabb volt a memó mint 800on (5-5-5-12 2T). Namost az ASUS BIOSában van egy olyan hoogy AI tuning.. namost mondtam jóvan bittos, 5%ra állítottam. Így a proci 252XMhzen megy.. najó de én azt hittem ez az AI tuning a memóriákhoz nem nyúl.. de mégis: 800ról 840re húzta.. futtattam így egy everest ultimatet (840 5-5-5-12 2T)
és lássuk csak:
memória olvasás: 8314 pont..nem lassú a kicsike! (Corsair XMS2 2×1GB/800) 667en 4-4-4-12 1T beállítással vmi 7700volt
lehet hogy leveszem az AI tuningot 3%ra.. nem tudom mennyire stabil 840en a memó.. bár nem veszek észre semmi problémátszerintetek hagyhatom így?
szerk: nahh megpróbáltam 3%on
8203 pont - Athlon64 2472Mhz | ASUS M2N-E | nForce 570Ultra | Dual DDR2-824 | 5-5-5-12 CR2
maradok ennél nehogy vmi probléma legyen, meg amúgy sem szántam tuningot.. hát igy kb nincs is meg van is1kis boost nem árt
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
nahh itt van 5-5-5-12 beállításon:
[link]
nem is olyan rossz, hmm?
szerk:
daa-raa miért menne 2000Mhzen? ez nem X2
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
válasz
robyeger #545 üzenetére
[link]
remélem megfelel, ha még kell vmiről kép szólj
a legújabb verzióval csináltam amit a www.lavalys.com -ról töltöttem le
jahh és természetesen minden alapon
szerk: wow mingy lesz ez jobb is: most látom hogy 5-5-5-18ként kezeli 5-5-5-12 helyettrácsapok a körmére
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
ide nem írtam, de közben meglett az AM2 konfigom, nagggggyon frankó - atomstabil
pedig nVidia lap és ATI VGA
sokkal stabilabb mint az előző PCm
-
Xelo
addikt
M2N-E-t is van aki melegnek irja, meg hogy nem szeret tobb ramot, de szerencsere a Corsair benne van a kedveltekben
[link]
itt pl az latszik, hogy meg azoknak sem volt rossz a karija aki pl 1pontot adott ra.. marmint nem volt DOA.. hanem pl a feszt max 1,95v-ig engedi a memoknak.. ami pl tenyleg kiabrandithat ha pl olyan OCZt veszel ami 2,1et szeretne.. szerencse hogy az en Corsairjaimnak 1,9v kell..
de sztem ezt egy uj biossal orvosolni fogjak ASUS-ek, nem hinnem hogy a lap hibaja.. ha hiba..
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
fogok fogok, majd 16-a utan amikor otthon leszek.. (HDDmet hazamat tapomat nem hoztam.. nem itt akarom hasznalni.. itt csak bevasarolok.. nahh meg jol erzem magam)
es meg valami: igen rosszul irtam, nem az egesz AM2-es MSI bandaval van a baj, a nForce 570 szeriajukat szurtak el nagyon, pl ahogy olvastam 550el semmi baj nincs.. szal nem feltetlenul kell felned az ATI chipsetutol.. -
Xelo
addikt
nahh en a lapoknak vasarlas elott nagyon utannajartam, igy boven van velemenyem:
MSI-t ne! nagyon jo brand de a AM2 lapjainak nagy resze alapbol hibas-doglott(DOA). az asus m2n sli deluxe-ot nyugodtan megveheted, semmi baj nincs veluk, az 1ik legjobb dizajnu es megbizhatosagu AM2 lap. en is ilyet vettem volna, de aztan m2n-e lett.. ez ugyan az csak no SLI (a vegso konfigot az adataimnal lathatod.. mar megvannak az alkatreszek)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core I5-8600K
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest