- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
szesa
senior tag
nekem volt egy 3.2es prescottom -mar nemtom milyen- de 4ghzen futkarozott, nem semmi volt, csak eppen jatekok közben lassabb lett mint tuning nelkul, tesztekben jol szrepelen de ingame...pff- pedig vizzel volt hutve - biztos megsult vmi odabent
*ja ez nem Prof01-nek szolt.
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
naugye mondtam én meglepodik mindenki, még én is
közbe meg -
szesa
senior tag
csöcsdisz:
http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=2906-all
alapon e2xxxeket elkalapalja az amd de huzva...
csak ebbe meg a 6000+ meg a ngyobb x2k nincsnek benne...
jah meg ezt is:
http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=150838
milyen arba van az e2xxx - nudli...ocvel meg megy mint a meszes.
de aki megnezi a tesztet amdt vesz
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
a 6000+-os amdket meddig lehet huzni?
-
szesa
senior tag
válasz
szasanyi #164 üzenetére
nah nekem is ez jött le E2/4xxx eket meg lehet venni potom arom, meg jó deszka se sok hozza es az egekbe lehet huzni - nem csekely teljesitmenyvonzattal, es maris brutalis gepunk lehet, amit nem erunk el ilyen arba meg az ''olcso'' amdvel se...(meg a 3ghzes mar nem is olyan olcso..) szoval ez a teszt olyan politikai statisztika szamomra, nem valós megha nem is tuningol mindenki...mintha csak 180ig lenne skalazva a moci de tujduk hogy 320folott is megy de nem beszelunk róla
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
ebbol a tesztbol az jon le hogy az x2esek elegge a toppon vannak sőt oda is vernek az intelnek, ehhez kepest a forumokon meg megy a fikazas.
az amd arai nagyot zuhantak mostansag, de a legtobb (gamer) forumon az jon le hogy c2d odaver mint a huzat.
most akkor mi a helyzet?
majdnem vettem c2d-t marde most nem veszek azert se!
(persze nem a teszt miatt inkabb egy hajót veszek)
monjduk a teszt csaloka highend nincs benne es gondolom ott huznanak el leginkabb intelek pl 8800gtxekkel meg hasonlok, lattam mar par tesztet es ott biza az jott le hogy az intel odabasz, persze tuning meg minden, de akkor is (nagyon).
majd megkeresem hatha meglelem es akkor belinkelem bar sztem ti is tudtok jopar hasonlot
milyert csak a vegen voltak tuning eredmenyek?
azert sokat elarul hogy 1800mhz-ről 3400-ra huzhato az intel alsokategoriaja, na ennek azert kivancsi lettem volna az eredmenyeire, vegső soron szerintem nem a tuning a szempont, hanme az ''ár-teljesitemeny'' tenyező, és emiatt a kisebb de erősebb tuningpotenciallal (fuj de hulye szó) rendelkező procik a nyerők (30korul meg mar deszka is van hozzajuk..)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged