- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnoldito
senior tag
válasz
janeszgol #68 üzenetére
Várjál már, én szakmai tudásról beszéltem, amit itthon kamatoztatni tudok. Nyílván tettünk félre, de abból vidéken egy lakást vettem. Vállalkozáshoz szükséges 3M forintos tökét már itthon kerestem meg, nem, nem loptam össze, csak elmentem olyan szakmába dolgozni ahol nettó 400-450 adnak, aztán tesóm is itthon kapart még össze és megvettük az első gépünket kettő éve. Valaki kérdezte mennyi itthon egy vállalkozást nyitni, elmondom nem sok idő, aláírtuk a papírt az ügyvédnél és egy hét múlva bejegyezték a Kft.-t. De azóta nagyon sokat küzdöttünk, a covid-19 miatt a partnerekkel, egyszerűen fittyet hánynak a fizetési határidőre, de lelövöm a poént, német exportra dolgozunk 70%-ban és ők trükköznek, sokszor 40! napra, a magyar cégek meg 15re. Na de ez egy kis érdekesség volt, mindenkinek ezt kívánom, tapasztalja meg, meg sok kitartást, kint se egyszerűbb. Az első 3 évben 6 laktunk 1 szálláson amit a cég adott, mert így maradt meg, de muszáj volt mert szakmailag ott tudtunk előre lépni a fémiparban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest