- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
+1 ... nem tudok hasraesni, túl sok a kompromisszum. Ha nem vékonyítanak, hanem kap egy 7000-es akksit, már akkor sokkal jobb lenne.
1900 USD-ért ne kelljen már azon gondolkodni, hogy mást is választhattam volna.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #13 üzenetére
Pont Sandisk volt ez is, ha jól emlékszem.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Schuler888 #8 üzenetére
Én épp a biztonság miatt nem használok már micro SD-t, pedig az S10-ben amit nyúzok még lenne helye. Több száz képem veszett már oda meghaló (nem gagyi) micro SD miatt, 2 alkalommal is. Nekem ez elég volt, hogy ne akarjak többet memóriakártyát látni a telefonomban. Szerencsére 128GB-al vagy afelett számomra már nincs is rá szükség.
Persze megértem, ha valakinek igénye van rá, sokan azért nehezebben engedik el. -
Dilikutya
félisten
válasz
Schuler888 #8 üzenetére
Az 1 db SD kártya sem jelent biztonságot.
Én is szinkronizáltam, pedig mind a régiben, mint az újban van még hely SD kártyának. De így kényelmesebb volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Schuler888 #6 üzenetére
Én már a múlt hónapban vett 128 GB-os telefonba sem raktam át az SD kártyát. Alkalmazásokkal nem is nagyon lehet teletömni, zenét sem feltétlen kell már rámásolni a Spotify és a megfizethető és megfelelő mobilinternet miatt (ami meg nincs fent, az elfér a telón). Fénykép is fér nagy mennyiségben, de azt meg úgyis archiválom, RAID tárhelyre, aki biztonságban akarja tudni a képeit, nem kizárólag a telefonon/SD kártyán tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest