- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Igen erre utaltam a mindenre biztonsagi masolat dologgal, de eddig bejott 10+ eve, egy kisebb kartya megadta magat meg droneomban de arrol is vissza tudtam menteni meg az adatokat
De a lenyeg azert remelem atment.
Kinek mik az igenyei, nekem ez nagyon olyan kategoria, es en pl teszek a jackre mas meg azert el-hal.. -
Schuler888
senior tag
Hat nekem nagyon nem jott be h s21ultrara ugy koltoztem h szinkronizalni kellett a mediafajljaim kepeim videom doksijaim a note10+ 5g-vel elotte ez ugy ment h kartya at. Case closed. Raadasul nem tarthatok semmi szemelyeset(fiatalon csinal ezt azt az ember)😅 a telon mert ha vmi baja van kuldjem ugy szervizbe hogy ott figyelnek a tartalmak😑 jo tudom ez marginalis de ha barmi vegtelen halala van a telonak a kartyan ott van a cuccos, igen igen menthetnem kulso winyora, amit kiirhatnek blurayre..stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Elektromos autók - motorok
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest