Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
"Azért mert nagy a touchpad, még nem kellenek nagy mozdulatok, csak ésszel kéne konfigurálni a követési sebességet... "
Tehat megse velem van a baj csak szarul raktak elem a bemutatodarabot. Egyebkent akkor minek a nagy touchpad ha atkonfiguralod, es kurvara nem az osx-rol beszelunk hanem a touchpadrol es nem a felhasznalo hulye ezek szerint hanem a koncepcio nem teljesult be, elvegre te is atallitottad. Tehat ergonomia DEFAULT beallitason ( a kedvedert ) egyes.
"Sok dologban egyszerűbb az OSX, de azért nem helyettesíti a felhasználót, gondolkodni is kell néha."
A csipobol hulyezes helyett is lehet gondolkodni, elolvasni a hozzaszolasaimat plane lehet.
"Fuss neki még egyszer annak, amit írtam, az összes kérdésedre ott a válasz."
Hat meg mindig nem talaltam osszefuggest a plazma es a TN panel kozott + mire nem eleg az 1080p?
-
Misály
addikt
A zoom be volt kapcsolva, különben hogy sikerülhetett?
Node drágáim, lassan elhiszem hogy zsigerből hülyének néztek mindenkit.
Ki monda hogy tn panel? Ki mondta hogy közelről nézd? Plazmaról beszéltem és aki 42” -t közelről akar nézni annak ne csak a szeme égjen ki.... Plazmánál hol pánikolsz a betekintési szögön? Elolvassátok néha amit a másik ír? 1080p 5 méteren túl ha kevés neked általános használatra akkor :
A.)Rossz a szemed
B.) távcsővel nézed
C.) kötekedszSzép az imac kijelzője csak átlagfelhasználásra feleslegesen erős, dtp-re megértem hogy ez kell, aki dtp-n felül próbál érvelni az mar kognitív disszonanciába esett.
Karma, nagy touchpad, nagyobb, mozdulat, könyök is mozog. Ilyen az emberi test, ellenkezőjét hiába próbálod megmagyarázni.
-
Misály
addikt
Haddjad, sg-n is apple-profetat jatszik, az a vicces hogy ulkesh-el karoltve 4 portalon probalnak teriteni, tuti marketingesek
/OFF
Mult heten, voltam egy nagyobb elektronikai szakuzletben tv-t nezni ( mert a mostani 10 ev utan feladta ) es megalltam a macbookoknal. Hozzaertesembol fakadoan loszart nem talaltam meg rajta szokas szerint ( hiaba edzodok minden hulye gui-n az osx-tol hajtepesem lesz), de megtalaltam a findert es rakerestem a kepekre. Gondoltam kiprobalom a multi touch szuper mivoltat.
Huvelyk es mutatoujj a platformon, szethuz, semmi. Szep mondom megprobalom megegyszer akkor sikerul kizoomolni, megegyszer akkor nem. Harmadszorra kijelol egy teruletet. Negyedszerre sikerult megint zoomolni, utana megint kijeloles lett. Nofene gondoltam en vagyok a hulye vagy szetnyomkodtak mar a keszuleket, odamentem egy masik macbookhoz, ugyanez volt az eredmeny.Ket dolgot szurtem le:
- Vagy en vagyok nyomorek a touchpad-ekhez es ehhez a kapacitiv technologiahoz.
- Vagy finomkodva kell ezeket kezelni de akkor meg megint en vagyok a nyomorek, akkor viszont kell a francnak. Nem fogok himestojaskent banni egy celeszkozzel.Erdekes modon baratnom lenovo u350-esen gond nelkul tudok navigalni es. Annyi hogy win 7 alatt nem animalt a zoom. Meg nincs KS. De legalabb a touchpad szelen elhuzom az ujjam es scrollozik szepen, nem tudom ilyen van-e mac-ben biztos van, csak en nem probaltam mert ido elott felkurt, hogy szarozik.
Mellesleg ott volt egy 27-es imac is, aminek szep a kijelzoje csak szerintem ennek igazan egy ps guru elvezi ki az elonyet mas nem hiszem, ertelmesebb ember inkabb vesz egy 42-es plazmat es hozza egy mac mini-t vagy htpc-t ugyanennyiert. Elvegre a szoftver ugyanaz mindkettoben, imacben egyedul a kijelzo a lenyeg habar ott is a betekintesi szogrol magyarazott mindenki, de konyorgom elotte ul a user nem mellette... Egyszoval imac fail tovabbra is, de legalabb buzis a designja.
No ennyit a hetvegi nagy alma talalkozasomrol. Tovabbra se gyozott meg a marka, es kisse vicces hogy a szerkesztoknek is honapok kellenek hogy "megterjenek" ( mintha ez egy kurv@ vallas lenne nem draga machead-ek? )
Ja megvalami a touchpadhez, nekem nagy a kezem ( gyk.: 7es kosarlabdat felulrol meg tudok tartani ) es meg en is nagynak erzem ezeket a mac-es pad-eket, egereket is ujjbol szoktam mozgatni itt meg a konyokom is mozgasra kenyszerult mert akkora a felulet. Ez nektek ergonomia?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest