Új hozzászólás Aktív témák
-
Dotcom
aktív tag
amit az apple gyárt az csak jó lehet, akinek valamelyik termék nem jön be az csak troll lehet, vagy irigy, mert nincs pénze rá.
egyszerű ez, minden szekta így működik. aki nincs velünk az ellenség.
kíváncsian várom, mikor derül ki az almás elemtöltőről, hogy wibringbetöricsárdzsigtudöwölrd....egyébként meg ez a tapicskolótábla tetszik, TV-re kötött MacMini-hez nem tudok jobb alternatívát, a fotel karfájáról történő egerészéshez.
-
"Elolvassátok néha amit a másik ír?"
Fuss neki még egyszer annak, amit írtam, az összes kérdésedre ott a válasz.
Apropó csuklómozgás: majdnem egy évig használtam aktívan a touchpadot, és nem kellett csuklót mozgatnom. Azért mert nagy a touchpad, még nem kellenek nagy mozdulatok, csak ésszel kéne konfigurálni a követési sebességet... Főleg, hogy elég pontos ahhoz, hogy ilyenekkel lehessen kísérletezni. Sok dologban egyszerűbb az OSX, de azért nem helyettesíti a felhasználót, gondolkodni is kell néha.
-
-
majom2
senior tag
ember inkabb vesz egy 42-es plazmat es hozza egy mac mini-t vagy htpc-t ugyanennyiert.
én ezt kipróbáltam, de a szemem majdnem úgy folyt ki 15 perc használat után. igaz az nem plazma, hanem lcd tv volt. fogalmam nincs ennek mi az oka (feltételezem az olcsóbb 42-es lcdben/plazmában nagyságrendekkel szarabb panel van mint egy monitorban), de ez így nem alternatíva.
-
"- Vagy en vagyok nyomorek a touchpad-ekhez es ehhez a kapacitiv technologiahoz."
Szerintem erről lesz szó. Vagy nem volt bekapcsolva a zoomolás, ezeket ugyanis be kell állítani a System Preferences -> Trackpad alatt. (Bár nem tudom akkor hogy sikerült egyszer.)
"- Vagy finomkodva kell ezeket kezelni de akkor meg megint en vagyok a nyomorek, akkor viszont kell a francnak. Nem fogok himestojaskent banni egy celeszkozzel."
Nemhiszem. Mondjuk finomkodás helyett precizitás kellene.
"ertelmesebb ember inkabb vesz egy 42-es plazmat es hozza egy mac mini-t vagy htpc-t ugyanennyiert"
És ez az értelmesebb ember majd 1920x1080-ban gizdázik 42"-on. Grat.
"imacben egyedul a kijelzo a lenyeg habar ott is a betekintesi szogrol magyarazott mindenki, de konyorgom elotte ul a user nem mellette..."
Nem vágnál ilyen fejet, ha a plazmaTV-det hárman próbálnátok nézni, de csak Te látnád, aki középen ül. Egy embernek nyilván elmegy a TN panel is.
"Ez nektek ergonomia?"
Nem, de az biztos, hogy valami nincs rendben a mozgáskoordinációddal.
És ezt nem személyeskedésből mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest