- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
Haddjad, sg-n is apple-profetat jatszik, az a vicces hogy ulkesh-el karoltve 4 portalon probalnak teriteni, tuti marketingesek
/OFF
Mult heten, voltam egy nagyobb elektronikai szakuzletben tv-t nezni ( mert a mostani 10 ev utan feladta ) es megalltam a macbookoknal. Hozzaertesembol fakadoan loszart nem talaltam meg rajta szokas szerint ( hiaba edzodok minden hulye gui-n az osx-tol hajtepesem lesz), de megtalaltam a findert es rakerestem a kepekre. Gondoltam kiprobalom a multi touch szuper mivoltat.
Huvelyk es mutatoujj a platformon, szethuz, semmi. Szep mondom megprobalom megegyszer akkor sikerul kizoomolni, megegyszer akkor nem. Harmadszorra kijelol egy teruletet. Negyedszerre sikerult megint zoomolni, utana megint kijeloles lett. Nofene gondoltam en vagyok a hulye vagy szetnyomkodtak mar a keszuleket, odamentem egy masik macbookhoz, ugyanez volt az eredmeny.Ket dolgot szurtem le:
- Vagy en vagyok nyomorek a touchpad-ekhez es ehhez a kapacitiv technologiahoz.
- Vagy finomkodva kell ezeket kezelni de akkor meg megint en vagyok a nyomorek, akkor viszont kell a francnak. Nem fogok himestojaskent banni egy celeszkozzel.Erdekes modon baratnom lenovo u350-esen gond nelkul tudok navigalni es. Annyi hogy win 7 alatt nem animalt a zoom. Meg nincs KS. De legalabb a touchpad szelen elhuzom az ujjam es scrollozik szepen, nem tudom ilyen van-e mac-ben biztos van, csak en nem probaltam mert ido elott felkurt, hogy szarozik.
Mellesleg ott volt egy 27-es imac is, aminek szep a kijelzoje csak szerintem ennek igazan egy ps guru elvezi ki az elonyet mas nem hiszem, ertelmesebb ember inkabb vesz egy 42-es plazmat es hozza egy mac mini-t vagy htpc-t ugyanennyiert. Elvegre a szoftver ugyanaz mindkettoben, imacben egyedul a kijelzo a lenyeg habar ott is a betekintesi szogrol magyarazott mindenki, de konyorgom elotte ul a user nem mellette... Egyszoval imac fail tovabbra is, de legalabb buzis a designja.
No ennyit a hetvegi nagy alma talalkozasomrol. Tovabbra se gyozott meg a marka, es kisse vicces hogy a szerkesztoknek is honapok kellenek hogy "megterjenek" ( mintha ez egy kurv@ vallas lenne nem draga machead-ek? )
Ja megvalami a touchpadhez, nekem nagy a kezem ( gyk.: 7es kosarlabdat felulrol meg tudok tartani ) es meg en is nagynak erzem ezeket a mac-es pad-eket, egereket is ujjbol szoktam mozgatni itt meg a konyokom is mozgasra kenyszerult mert akkora a felulet. Ez nektek ergonomia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- CNC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest