- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudi500
csendes tag
válasz
llaszlo #10198 üzenetére
Köszi a gyors választ. A félreértések elkerülése végett csörögni csörög a headset csak jobban örülnék ha a zenét is átvinné, bár igazából nekem az lenne a fontos ha bemondaná hogy ki hív. Természetesen fent van a progi ami bemondja, hiába állítom ezt be csörgésnek a telefon jól adja ki csak az a baj hogy headsetre meg a gagyi csörgést nyomja csak át mintha vonalas telefon csörögne. Napi 80-100 hívás után már unom állandóan kikapkodni a zsebemből
.
Üdv
-
Rudi500
csendes tag
Hali!
Lehet hogy volt már téma,akkor előre is bocsi de lenne egy kis gondom a Pulsal. Folyamatosan olvasom a hozzászólásokat, bár előfordulhat hogy 1-2 kimaradt, de nem igazán találkoztam a dologgal. 2.1 hivatalos van fennt. BT-s headsettel szeretném használni a telót (Sony HBH-608,nem stereo), párosítással nincs is gond csak azt nem értem miért nem nyomja ki a csengőhangot a headsetre. Lehet vmi beállítás elkerülte a figyelmemet. Annó a Wm6nál is volt ilyen gond de azt egy progi megoldotta.
Előre is köszi a segítséget!Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest