- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
Lone25 #14454 üzenetére
Érdekes, hogy elméleti síkon próbálsz meggyőzni arról, hogy a swap nem javítja ennek a telefonnak a használhatóságát, miközben egyértelmű gyakorlati tapasztalaton alapuló tény, hogy jól beállított swap használatával ez a telefon száguld. (Mármint (swap nélküli) önmagához képest.)
-
llaszlo
veterán
válasz
Lone25 #14454 üzenetére
Mégis a vin és a linux miért használná másképp a swapet? És az appok nem lesznek lassabbak, hogy ha kártyáról indulnak. Miért? Mert a kártya olvasási sebessége kb 10MB/sec, de minimum 4MB/sec. Egy app meg kb 500kB. Vagyis 1/4 másodperc alatt beolvassa. Nehogy már észre vegyek 1/4 secet. Szóval annak amit írtál nem sok alapja van. Én semmi lassulást nem tapasztaltam.
A swappel viszont egyértelműen lassul az appok futása Ez vinfoson vagy OSX vagy akármilyen oprendszeren sincs másképp. -
munnergep
senior tag
válasz
Lone25 #14454 üzenetére
Ez teljes mértékben igaz, én is próbáltam Dalvikot az sd-n, 2-3 óra után elég is volt. Viszont a swap akkor is kezelhetőbbé teszi a pulse-t, ha az sd-t nyúzza is nagyon, mert a bezár-megnyit-betölt funkció a belső memórián is lassabb, mint a nyitott programot előszedni a swapról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest