- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4235 üzenetére
1.6-tól vagy 2.0-tól van benne szövegfelolvasó. De jó még nekünk az 1.5.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4235 üzenetére
Mindenki erősködött, hogy nem szükséges az 1.6 vagy újabb verzió. Alap dolgokhoz nem is, de hogy kényelmes legyen a telefon, meg a bugok javítva legyenek ahhoz nem ártana egy újabb kernel.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #4234 üzenetére
Konkrétan még mindig nem írtad le, hogy mit kell konvertálni/szinkronizálni hova mivé!?
Doc nem jó?
Ha vállalnád, hogy felteszed az 1.7-es vanilla ROM-ot sok gondod megoldódna. Talán mind, aki 1.7-et használ az szinte semmire sem panaszkodik. Legalábbis azokra nem amiket te leírtál.
Szükség esetén meg 5 perc alatt vissza lehet tenni a gyári ROM-ot és észre sem veszik a szervízben, hogy más volt rajta, mivel felülír mindent. -
llaszlo
veterán
válasz
zsoltikj007 #4227 üzenetére
Aksira itt is írtak pár dolgot, de valójában senki sem jött még rá, hogy mi volt a gond. Pl nekem a zúgó hangszóró merítette legutóbb. Volt akinek nem kapcsolt ki a kijelző rendesen. Nekem kb 200 app van most fent, tehát elég körülményes lenne egyesével nézegetni.
-
llaszlo
veterán
válasz
zsoltikj007 #4224 üzenetére
Ilyen mértékben? Lehet, én használtam tegnap egész nap és nem merült különösebben a telóm.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4216 üzenetére
Más is buzizott akkor nekem nem szabad? Nem én kezdtem.
-
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #4208 üzenetére
"Használni nem nagyon tudták, volt, aki azért telefonált, mert nem tudott rajta sms-t írni, meg azon netezett, miközben ott volt mellette a gép, szóval ezeknek tök felesleges volt."
És téged ez miért zavar?
Rossz körökben mozogsz.
Én is szoktam a telómon netezni miközben mellettem van a gép. Ezek szerint én is divatmajom vagyok.
Sokan még egy sima telefonon sem tudnak sms-t írni. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4210 üzenetére
Ilyen még nem volt. Copilottal volt olyan, hogy egy parkolóban mentem keresztül gyalog és folyton újratervezte az utat.
De ott nem vett fel új útvonalat.
Ami nekem +, hogy qwertz billentyűzetet lehet beállítani. A copilotban csak ABC sorrendben voltak a betűk. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4202 üzenetére
Most épp nincs jel. De azon elgondolkoztam, hogy a jelet az adott app, (sygic, copilot, ndrive stb) találja vagy a teló HW/SW-je. Mert általában azt figyeltem meg pl copilotnál, GPS status-nál és több appnál volt ilyen, hogy sehogy sem találtak jelet amíg végül egy reboot megoldotta ezt.
Mégis honnan tudnám, hogy gyors meg hogy működik ha még soha nem használtam volna?
Most várok egy gps jelre vagy majd rebootolok.
Most írtam le de már talált.Ami tuti van, gazdaságos, leggyorsabb, legrövidebb, aztán gyalogos útvonal.
Lehet benne több pontból álló útvonalat megadni. -
llaszlo
veterán
válasz
Khelben #4203 üzenetére
Ez egy jó hozzáállás mindenben a rosszat keresni.
Én ismerek pár embert akinek van és nekik nem divatból van. És ha van valakinek 100e HUF-ja, hogy divatból legyen iPhone-ja azzal mi a baj? Nekem azért nincs, mert az én előfizummal nem lehet venni. Meg az android jobban tetszik. -
llaszlo
veterán
A sygic megy rendesen gyorsan elindul, teljesen magyar, gyorsan talál jelet. Előtte a copilotot próbáltam ki, de az valami dög lassú volt ehhez képest.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4199 üzenetére
Azért divatmajom szín, mert az iPhone az fehér? Érdekes egy hozzáállás. Nem azért veszik az iPhone-t, mert fehér hanem mert igényes és jó minőségű meg persze egy réteg divatból is. De az androidnál is lesz előbb-utóbb ilyen teló. És azért nem venni, mert sok embernek ilyen van, az szerintem hülyeség.
Az Apple rekordnyereséget ért el most. Biztos a sok buzi veszi a telefonokat.
Ha fehér lenne a teló akkor a sok taperolós buzi zsíros ujjlenyomat nem látszana ami sokkal idegesítőbb meg undorítóbb a feketén.
Ez a fekete és fehér MacBookoknál is így volt. A feketén minden kosz, ujjlenyomat látszódott a fehéren, meg alig látszódik valami. -
llaszlo
veterán
Ezt miért nem lehet nálunk kapni? Inkább ezt a modellt hozhatták volna forgalomba.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4162 üzenetére
De rákerestem vazze és nem volt találat.
-
llaszlo
veterán
válasz
kisbergics #4158 üzenetére
Az androidhungary.com-n van két pulse teszt hal jól tudom ott leírták, hogy milyen beállítások kellenek.
-
llaszlo
veterán
Az előbb nálam is előjött a sistergés. De 1.7-es ROM-mal még nem írta senki sem ezt. Nem segített semmi (minden programot kilőttem, zenelejátszót elindítottam és kiléptem) csak az újraindítás.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4144 üzenetére
Tudom. De a biztonsági képernyőzárat az is kikapcsolja. Szóval nekem felejtős. Amúgy szép tetszik nekem is.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4142 üzenetére
Az tény, de ingyenes.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4138 üzenetére
Ezt a Pandahome alapból tudja. De mindkettővel az a baj, hogy kikapcsolja a biztonsági képernyőzárat. Nekem ez fontos így marad az alap lockscreen.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4132 üzenetére
Na, örülhetsz. Találtam egy értelmes appot ami nem megy 1.5-ön. Persze fel lehet tenni 3-4 appot ez helyett, de ha fontos a helyspórolás akkor jó lenne egyben. És a pulse-on alapból nem sok hely van.
http://www.androlib.com/android.application.com-mgeek-android-gphonemanager-free-jiCm.aspx -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4129 üzenetére
A gyári ROM-mal nem csinált ilyet. Amúgy meg nem szoktam kikapcsolni. Minek? Felesleges.
Megnézted már milyen appok nem frissülnek? -
llaszlo
veterán
válasz
zsoltikj007 #4127 üzenetére
Legalább már van valami infó is. Akkor valami zabálja az aksit. Keress vissza itt a megoldásra. Másnak is volt ilyen.
-
llaszlo
veterán
válasz
zsoltikj007 #4125 üzenetére
Sokat buzer@lod.
-
llaszlo
veterán
Kösz az infót. Én úgy tudtam, hogy pl a HERO-ra van már 1.6-os ROM.
De legalább a többi gyártó is ennyire elqrja a telókat az egyedi ROMmal, mint a Pulse esetében? Mert a gyári ROM-mal mindenre lehet használni a telefont, csak éppen telefonnak nem.
Ez egyértelműen a T sara. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4101 üzenetére
Mondtam konkrétumot meg más is írt, de neked nem elég semmi. Meg azt is megmondtam, hogy tedd fel a frissítő appokat és nézd meg a sajátodon. De értetlen és lusta vagy.
Amit nem tudtam 1.5-re feltenni azt mégis minek írtam volna fel, hogy 2010.01.02 XX56DD77 appot nem tudtam telepíteni? Keresgessek csak emiatt az androliben? Csak követelőzöl aztán amikor valaki leírja a megoldást akkor meg nem elég semmi sem neked.
Inkább feltennéd a saját telódra megnéznéd a frissítéseket és láthatnád saját magad is, ez kb 2 perc lenne. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #4102 üzenetére
Bountynak igaza van. Pl a dolphin browser legùjabb változata sokkal gyorsabb, mint az előzőek vagy a gyári. De mi lenne, hogy ha nem támogatná az 1.5öt? Vagy pl ha az 1.6 v 2.0 gyárija szintén sokkal jobb? Azèrt már simán kellene a frissítès. És 2 év alatt még rengeteget fog fejlődni az android. És addig ezt a telót kell használnom.
Linuxnál óriási fejlődések vannak akár fél év alatt is. Nem tudom mivel tud többet a 2.6.29es kernel a 27estől, de tuti, hogy jobb. A gyári ROMmal még telefonként is és egyéb téren is elég gyenge a teljesítmény. Ha ezt megoldaná az új kernel akkor a Tnek és a huanak is érdeke a frissítés.
Nem hinném, hogy az lenne az érdek, hogy visszavigyék a telót és kicseréltessék meg javítgassák.
Ha még mindig olyan gáz lenne, mint amikor megvettem akkor tuti cseréltetném vagy vissza kérném a pénzemet mivel jogom van hozzá. Az más kérdés, hogy azt hazudják, hogy nem lehet. -
llaszlo
veterán
válasz
Én is flottás vagyok mégsem lehet iPhoneom.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #4105 üzenetére
Gratulálok. Ezért a HSZért èrdemes volt belèpned.
-
llaszlo
veterán
Én nem azt mondtam, hogy 1.5ről lettek frissítve 1.6-ra, hanem eleve 1.6-tal jöttek ki.
Te miért nem írsz olyat ami 1.5-tel jött ki akkor amikor a Pulse vagy utána és azóta sincs frissítve?
Az 1.6-os SDK szeptemberben jelent meg más gyártók ki tudták fejleszteni az 1.6-ot a telójukra, de több már most 2.0-val adja ki a telókat. -
llaszlo
veterán
válasz
Te mégis minek vettél ilyen telefont, hogy ha csak fikázod?
Minek írogassam össze azokat az appokat amiket nem tudok frissíteni vagy nem tudok telepíteni? Mondtam már, hogy tedd fel az oi update-t vagy az atrackdog-ot aztán úgyis kiírja. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4099 üzenetére
Remélem nem értékesítő vagy kereskedő vagy.
iPhone-t üzleti előfizuval nem lehet venni. Hero meg még nem volt akkor a T-nél. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4097 üzenetére
Miért csak Mo-on? Csak nálunk forgalmazzák ezt a telót? Úgy látom felőled dögöljön meg az ügyfél eladtál neki valamit aztán meg le se ....
A gyári ROMnak meg soroljam a hibáit? Minek? Csak el kell olvasni a fórumokat. De úgy látom te lusta vagy olvasni, csak lovagolsz a szavakon meg hirdeted, hogy milyen király az 1.5ös ROM és nem kell jobb.
Szerk: Egy valami tény. Más gyártók ki tudták adni már korábban 1.6-tal a telóikat. Ergo ezt is nyugodtan ki lehetett volna adni. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4094 üzenetére
Az persze gondolom eszedbe sem jut, hogy valaki megvesz egy appot vagy egy free-t letölt, mert pl kell a munkájához stb. Aztán állandóan Force close-ol, kiderül, hogy javították a hibát, vagy van egy másik app de az csak 1.6-on megy.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4094 üzenetére
Nézegesd az androlib-et, meg az OI updater/aTrackdog-ot. Aztán majd láthatod, hogy az új frissítéseket nem mindig lehet letölteni 1.5höz.
Szerk: Csak, hogy tudjál aludni, pl google maps-et nem lehet frissíteni. Elég lesz egy, mert van még?
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4090 üzenetére
Nem írkáltam össze tételesen, de vannak progik amiknél látom, hogy már javítottak egy-egy hibát aztán meg nem tudom letölteni hozzá a frissítést a marketről, mert 1.5-re nincs. Több ilyen progi is van. És egyre kevésbé támogatják az 1.5-öt.
És nem arról van szó, hogy nem lehet nélküle élni hanem, hogy nem tudok valamit használni amit akarok. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4085 üzenetére
Miért más telók miben többek, mint a Pulse? Főleg amik egy időben jelentek meg. Mégis 1.6-tal mennek.
Miben jobb az 1.6-tól felfele? Pl vannak appok amik nem mennek 1.6 alatt. Meg egy rakás hibát javítottak az új rendszerekben.
Lehet kicsit olvasnod kéne meg többet használni a telót és tudhatnád. -
llaszlo
veterán
válasz
alansmithee #4069 üzenetére
Nincs. Vidd haza a ROM-ot és csináld meg otthon.
-
llaszlo
veterán
válasz
komloskaroly #4067 üzenetére
Volt már itt szó decemberről majd januárról most meg április. Más gyártók meg már azzal adják ki a telóikat.
Sajnos a huawei meg a T nem foglalkozik ezzel.
De reméljük minél hamarabb lesz. -
llaszlo
veterán
Ha wipe-olsz majd a T-re felteszed a vanillát, akkor jól fog működni, mivel ROM csere történik és az új ROM TELJESEN felülírja a régit. De ha a beállításokat meghagyod ergo nem wipeolsz akkor az bekavar.
Paul azért írja, hogy nem kell wipeolni, mert vanilláról, vanillára elvileg nem kell. Az más kérdés, hogy nem mindig működik, tehát ajánlott, de nem szükséges. -
llaszlo
veterán
Paul már dolgozik az 1.8-on.
-
llaszlo
veterán
Lesz pulse-ra valaha Android 2.0 vagy magasabb verzió?
Már szinte minden más telóra van. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3961 üzenetére
Sima ext az nincs.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3954 üzenetére
Érdekes mindenki másnál jól működik. Biztos warez verziónk van.
-
llaszlo
veterán
Van valami olyan MEGBÍZHATÓ progi amivel időzíteni lehet a profilokat?
Nokianál lehet olyan beállítást csinálni, hogy pl reggel 7-ig néma módban legyen és csak bizonyos emberek tudjanak hívni.
Eddig próbáltam a Setting profiles-t, és a Nigth ringert. De egyiket sem tudom beállítani, hogy rendesen működjön.
A SP bekapcsolja az éjszakai üzemmódot és ki is, de a hívásokat nem kezeli, néma marad a teló.
A NR ha jól emlékszem nem kapcsolja ki az éjszakai módot. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #3930 üzenetére
"llaszlo: akkor nem tudom, nálam mi okozta, de az tuti, hogy most jó.
Simán 'kézzel' állítom, a /system/sd/userinit.sh -ba tettem parancsokat, amik beállítják Egy magyar srác tök jó blogbejegyzése alapján.
pl. echo 122880 > /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_freq"És nálad nincs olyan lassulás amit írtam? Valami progi azt írta, hogy 160MHz alatt már veszélyes lehet, mert fagyhat a teló.
Valamit állítottál még ezen kívül?Link: Magyar oldalon nem értem miért kell angolul írni. Nem értek belőle szinte semmit.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #3926 üzenetére
Nálam megy a compcahce és teljesen normálisan merül az aksi. Melyik progival állítod a cpu frekit? Nekem most 245-re van az üresjárat. Volt lejjebb is, de amikor hívásom volt, vagy csak használni szerettem volna akkor nagyon lassan reagált.
A compcache-t hol lehet ki-bekapcsolni? -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3877 üzenetére
Lásd az előző hszt. De megint én vagyok a kocsog.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3873 üzenetére
Mondjuk vissza kellene olvasni a topicot. Meg nem kéne vitatkozni hanem inkább a megoldást keresni.
Megint gonosz vagyok. -
llaszlo
veterán
válasz
Eclips21 #3868 üzenetére
Az alapfogalmakhoz nem kell gép csak el kell olvasni a dokumentációt. Jaaa, meg nem élesben kell kísérletezni. Vagy ha igen akkor viseljük a következményeit.
Amikor elkezdtem linuxozni akkor már jópár év win tapasztalatom volt. Azt hittem értek a gépekhez aztán rájöttem, hogy mégsem. És a géppel töltött idő nagy részét a tanulás tette ki. Az, hogy olvastam. És nem vagyok és nem is leszek informatikus.
Ajánlom olvasásra -
llaszlo
veterán
Én egy valamit nem értek. De biztos én vagyok a hüle. Az alapvető informatikai tudás nélkül minek nyúlnak hozzá a gépükhöz, telefonjukhoz stb az emberek. Aki még azt sem tudja mit jelent az a szó, hogy partíció az inkább tanuljon először. Jaaaa, persze erre lusták az emberek! Mindent rögtön, egyből, azonnal akarnak és természetesen INGYEN.
Nagyon látszik, hogy hígul a szakma. Gyökkettő-izomjátékos-szomszéd pistike aki nagyon tud NEXT-NEXT módon telepíteni kitalálja, hogy ő linuxot fog feltenni. És persze ubuntut, mert az állítólag a legjobb vagy, mert nem ismer mást neki az jelenti a linuxot (Ubuntu=Linux, Linux!=Ubuntu). Persze, mert agyon van hypolva. Aztán ha nem sikerül vagy nem úgy működik, mint a megszokott winje akkor persze a linux a sz@r.
Nem is ő az aki lusta tanulni. Mert ugye mindenki úgy születik, hogy linux guru lesz. Na jó akkor komoly informatikai ismeretekkel pottyanunk ki az anyaméhből.
A legtöbb BUG a PEBKAC kategóriába esik. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3843 üzenetére
Filmeket szoktam nézni, csak híreket nem.
Bár nem a C11-et meg nem is a BK-t.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3841 üzenetére
"minden nélkül meg lehet élni látod"
Ezért nem nézek TV-t meg olvasok híreket. Mert ott hazudnak a legtöbbet. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3815 üzenetére
Van ilyen hsz. több is
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3813 üzenetére
Magyarul itt is leírták valahol. Használd a keresőt.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3811 üzenetére
Modaco-n minden le vagyon írva. Winfoshoz nem értek.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3799 üzenetére
Nem megy lejjebb a hangerő. Én minimumon is elég rendesen hallok mindenkit.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3789 üzenetére
Melyik menüből? Mert nekem konkrétan a Panda beállító panelje kellene. Ahol meg lehet adni pl, hogy hány képernyőt használjon, meg egyéb beállításokat.
-
llaszlo
veterán
A Panda home-nál van egy olyan bugom ami rettenetesen idegesít. Ha rányomok a Menüre akkor alul felugrik 6 ikon. Ebből az egyik a Panda beállítót indítja el. Viszont nálam mindig a Téma választó/beállító felület jelenik meg.
Máshonnan nem lehet elérni a beállító paneljét?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3784 üzenetére
Lehet, hogy nem puskázsra találták ki.
Én eltetetném mindenkivel a telefont az asztalról.Gonosz vagyok.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #3782 üzenetére
Egy biztos elektorom elven működik. Nekem megy egy ujjal is.
De kettővel nyilván könnyebb, mert nem fordul el meg csúszik a teló. Szerintem semmi értelme az asztalon nyomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest