- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
válasz
CoolBoy323 #191 üzenetére
Köszi!
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #178 üzenetére
Abbahagyhatnád igazán ezt a 26 ezer smiley és mondat végi írásjelhalmazt mert mocskosul idegesítő. Nem kifestőkönyv a Mobilaréna.
#176: jelenlegi nem hivatalos álláspont (értsd: külföldi fórumozóknak sikerült T-s ügyfélszolgálatból kiszedni) hogy hamarosan lesz 2.0 frissítés, Áprilisig pedig jön a 2.1 is. Forrás: [link] Épp a napokban lett frissítve az írás újabb adatokkal. Reménykedem hogy tényleg igaz, MoDaCo-n olvastam hogy Angliában leálltak a Pulse forgalmazásával. Ezzel még lehet hogy keresztbe tesznek a frissítésnek.
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #161 üzenetére
Még te parasztozol? Vicces..
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #166 üzenetére
sose! megy majd rá a 2.0!
-
válasz
CoolBoy323 #164 üzenetére
A G1-ek már 1.6-nál tartanak.
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #162 üzenetére
basszus! ez gáz! pedig jó móka!
G1-re 2mp alatt szedtem le. Marketből. szana meg szét fényképeztem ma magam Bp-en. szakadó esőben...
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #159 üzenetére
Nyilván azért akarok okostelefont venni, hogy még 21421 dolgot cipeljek. Barom.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #155 üzenetére
-
>-48-<
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #153 üzenetére
Szerintem valaki unalmában fórum fight-ot akart generálni és gyorsan beregelt, hogy dirrekt butaságokat beszéljen a sok "geek"-nek. Mi meg bedőltünk...
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #151 üzenetére
életemben nem láttam 3 gigás memkarit... én vagyok a tudatlan? 1,2,4,8,16 vagy nem? sőt 16M 32M 64M 128M 256M 512M 1024(1G) 2G 4G 8G 16G
-
válasz
CoolBoy323 #96 üzenetére
Rezisztív. A Nokia még nem jutott el a kapacitív telefonok szintjére
(Majd először az X6, ugye.)kaller1: Hol lehet biztosan N21-gyel találkozni itthon?
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #91 üzenetére
Hat a reyistiv folia van rajta vekonyan termeszetesen mely nyomast eryekel ceruza plusz eszkoz mely ket kezzes user barat.>D capacitiv az ember ujbegy elektromos erzekeli ezert konnyebb hasznalni . Ha velemenzemet kered volt diamondom omnia(ezt gyorsan felejtsd el) hiaba foliaval hasznaltam karcolodot egy ido utan vele tudtam elni csak mikor mesz plaza ba nem fogod elo venni azt lehet, hogy nyomival tobb sikered lessz eteren , de elotte nem art kipucolni a kesyuleket. Es irtam a T pontokon kirakot teszt keszulekkel probalkoz! Ne percekig nezegesd, hanem zenet film nezeseket. Alapbol nincs semmi pulse-ra, de marketon sok mindent megoldhato. A beszelgetes bugos lehet, akku rossz lehet, de rossz lehet tobb dolog rajta, de en 1x veletlenul elrontottam a kicsiket garban 15 napos hatar idot tutira tartjak es akksit kicsereltek es nem tom mit tettek vele nekem amiket irtak nem jelentkeytek utana. Szoval ettol nefelj lejjebb hz kat is irtam es vannak benne tulzasok, vagy hwsw hozza nem ertosok. Most van meg egy 11giga megas HD filmet 600megara konvertaltam Hd minosegben neyem a telcsimen jo hangminosseggel.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #88 üzenetére
mire akarod hasznalni?
ha zenelesre jo egy nyomi5130 expres
ha erintos kell rezistiv v capacitiv ezt t pontokban megnezed melyik jonbe.
5800 meg symbis korlatolt hackelni kell es a telepites is korulmenyes. iphon draga jol szol konnyen kezelheto sok prg. android pulse olcsobb kullso hangszoro rendben. iphon pc prgvel lehet droidra filmet convertalni es en is utalok konvertalni de hihetetlen kivalo minosegben teszi ezt. menet kozben zeneket tudsz letolteni radiozni tudsz es van gang wars. AMIK TENYLEg feldobjak az eszkozt, mert nagyon hasznalhato az eszkoz. vannak hibai mely masik fulest kell venned. netezesre kivalo csak opera minit hasznalj. e71re shark bongeszot hasznaltam mert az volt a leggyorsabb kezelhetobb.
kamera rosszabb de ezt digit is ajanlanek. 5800! osszeszerelese olyanhezag van hogy belul porosodik a kijelzoje. sebbesegbben user hasznalhatosaggban nyilt rendszere miatt pulse de sajnos net csomagot kivan, de ha van wifi hely akkor komproiszumosan is ezt ajanlom -
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #86 üzenetére
Ha teheted szerintem menj el személyesen megtapizni valahová és szerintem úgy dönts. Nem ajánlgatom az írásomat mert úgy sem ért velem mindenki egyet. Neked kell látni hogy a sebességével együtt tudsz-e élni illetve a külsejével. Kamerája tuti negatívum, ezt senki sem dicsérte eddig. Az is tény hogy ha sok mindent csinálsz és vissza akarsz lépni kezdőképernyőre gyakran másodperceket kell várni. Egyébként szerintem ha valaki szeretne egy első körös Android telefont annyira nem járhat rosszul vele. Inkább azt érdemes észben tartani hogy ez egy okos telefon, sima mobil után szokatlan lesz (gyakrabban kell tölteni, alap funkciókra is kicsit nehezebben reagál mert be kell töltenie a hozzá való programot, kikapcsolva nem ébreszt, ilyesmik) másrészt az érintő képernyőt is szokni kell, főleg a gépelést. (megjegyzem, tegnap felraktam rá a HTC féle billentyűzetet ez javított a dolgon, végre van fizikai visszajelzés a nyomkodásról. már csak egy magyar prediktív szótár kellene, de ez egyelőre a többi Android-ban sincs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest