- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
válasz
Komplikato #92 üzenetére
BT ha jo emlekszem az a bloothuth es mar most is meg van oldva, hogy tudj kuldeni, de az nem hiba hanem tiltas es a prog ezt oldja fel.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #91 üzenetére
Hat a reyistiv folia van rajta vekonyan termeszetesen mely nyomast eryekel ceruza plusz eszkoz mely ket kezzes user barat.>D capacitiv az ember ujbegy elektromos erzekeli ezert konnyebb hasznalni . Ha velemenzemet kered volt diamondom omnia(ezt gyorsan felejtsd el) hiaba foliaval hasznaltam karcolodot egy ido utan vele tudtam elni csak mikor mesz plaza ba nem fogod elo venni azt lehet, hogy nyomival tobb sikered lessz eteren , de elotte nem art kipucolni a kesyuleket. Es irtam a T pontokon kirakot teszt keszulekkel probalkoz! Ne percekig nezegesd, hanem zenet film nezeseket. Alapbol nincs semmi pulse-ra, de marketon sok mindent megoldhato. A beszelgetes bugos lehet, akku rossz lehet, de rossz lehet tobb dolog rajta, de en 1x veletlenul elrontottam a kicsiket garban 15 napos hatar idot tutira tartjak es akksit kicsereltek es nem tom mit tettek vele nekem amiket irtak nem jelentkeytek utana. Szoval ettol nefelj lejjebb hz kat is irtam es vannak benne tulzasok, vagy hwsw hozza nem ertosok. Most van meg egy 11giga megas HD filmet 600megara konvertaltam Hd minosegben neyem a telcsimen jo hangminosseggel.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #88 üzenetére
mire akarod hasznalni?
ha zenelesre jo egy nyomi5130 expres
ha erintos kell rezistiv v capacitiv ezt t pontokban megnezed melyik jonbe.
5800 meg symbis korlatolt hackelni kell es a telepites is korulmenyes. iphon draga jol szol konnyen kezelheto sok prg. android pulse olcsobb kullso hangszoro rendben. iphon pc prgvel lehet droidra filmet convertalni es en is utalok konvertalni de hihetetlen kivalo minosegben teszi ezt. menet kozben zeneket tudsz letolteni radiozni tudsz es van gang wars. AMIK TENYLEg feldobjak az eszkozt, mert nagyon hasznalhato az eszkoz. vannak hibai mely masik fulest kell venned. netezesre kivalo csak opera minit hasznalj. e71re shark bongeszot hasznaltam mert az volt a leggyorsabb kezelhetobb.
kamera rosszabb de ezt digit is ajanlanek. 5800! osszeszerelese olyanhezag van hogy belul porosodik a kijelzoje. sebbesegbben user hasznalhatosaggban nyilt rendszere miatt pulse de sajnos net csomagot kivan, de ha van wifi hely akkor komproiszumosan is ezt ajanlom -
norbesz74
aktív tag
olvastam itt egy ketto hz, de olyan bicska nyitogatoan hogy nem hiszem hogy ertene is hozza!
az addig oke kimire szeretne hasznalni, de htc istenitik peddig most meg kovezni fogtok magic ettol pulsetol hasznalhatatlanabb. ott is meg van a jelenseg hogyvha kilepsz beakad. sot ha sok progi miatt ujra kell inditani jobb esettben, de ezt alltalaban hardreset koveti magicon. es en ezt tapasztaltam most jott ki servizbol es mikor kilepek egy nagyobb programbol nem akad le egy pillanatra se. sot animacio is van beepitve. csak az irigy ember birral vaktaban -
norbesz74
aktív tag
nekem most jott vissza a szervizbol es elso latasra szelein is erzekenyebb peddig a foia rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest