- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pulyka jocó #204 üzenetére
hát nem mai.. nekem még megvan a telefon és működik. most rendeltem hozzá akkumulátort, be is üzemelem majd nosztalgia végett
-
pulyka jocó
senior tag
De régi ez a teszt
-
Exian
addikt
Hogyan tudnám elindítani a telefont "újratelepítés" után az érintőképernyő nélkül?
Az történt ugyanis, hogy egy ideje nem működik az érintőpanel, de egyszer már csinált ilyet, akkor szoftveres gond volt, újraraktam a ROM-ot és utána ment.
Most viszont visszaraktam a gyári ROM-ot és továbbra sem jó az érintőpanel. Így viszont nem tudok vele semmit sem csinálni, mivel az üdvözlő képen rákéne bökni az Android figurára, csak akkor menne tovább...
Amúgy tudtam használni a telefont a görgővel, de így most még annyira sem lehet használni.
Tipp, ötlet, hogy hogyan tudnám kikerülni a telepítés utáni kezdőképet?
Köszönöm!
-
Dyrtyho
őstag
Most akkor melyik készülék a jobb ? A T-mobile Pulse vagy a Vodafone 845 ?
-
Joe bácsi
őstag
A 2.1-es sw-ben van magyar nyelv és rádió és egyszerűen lehet telóról telóra küldeni Bt-on bármit???
-
Most néztem úja a tesztet a 2.1 megjelenése kapcsán (jó lenne frissíteni a tesztet is). A második képen, mikor két telefon van egymás mellett. Milyen típus a jobb oldali? Ami nem Pulse? A teszt a G1-et említi, de ez nem az, ez más.
-
Z-o-t-y
tag
Amennyiért most kelleti magát a T-nél, annyiért mocskosul megéri
-
Land
veterán
válasz
CoolBoy323 #191 üzenetére
Köszi!
-
Land
veterán
Üdv!
Tudja valaki, hogy ezek közül melyik lenne a legjobb választás?
LG GW620, Samsung Galaxy Spica, T-Mobile Pulse vagy más android 50.000 Ft-ig(használt is)?
Köszi!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
destiny003 #187 üzenetére
a 2.1 futott a Pulse-án??
-
Gloob
addikt
válasz
destiny003 #187 üzenetére
Szia
És miért nem mondtad neki hogy aztat ottan nem lehetne megkapni? Hátha felrakta volna és az update-t meg a kártyán felejtette volna. Ilyenkor próba cseresznye. Hátha bejön. -
destiny003
csendes tag
napra pontosan fél évesen "megbetegedett" a kicsike.
nem tudtam bekapcsolni. jól van. bevittem T-Pontba, ők sem igazán tudták, mi a probléma, így ott maradt. másfél hét után mentem érte. az egyik ott dolgozó így üdvözölt: gyakorlatilag új az egész telefon belsője. mondom fantasztikus...miért? nem tudták mi volt a baj vele, csak azt, hogy akkumulátort és előlapot kellett cserélni. szóval most ez van. nyilván már nem is derül ki, mi volt. mindegy. és mit az Isten, a pasinak pont Pulse-ja van. Épp az új szoftvert tesztelte, így belekukkanthattam én is. Nagyon jónak ígérkezik!
Már várom. Még nem tudni pontosan, mikor jön ki. Lehet, hogy 3 nap, de lehet, hogy 2 hét. Mindenesetre én azonnal rohanni fogok a frissítésért.
-
Watt25
veterán
Végül aztán felhívtak szerdán, de mivel találtak egy megoldást a számhordozásra, újra kellett kezdenem a rendelés folyamatát. Ha valóban minden rendben lesz a számhordozással, akkor majd megírom, hogy hogyan kell megcsinálni. (Ugyanis a 4 ügyintézőből, akikkel valamilyen módon kapcsolatba kerültem, csak az 5.
tudta, hogy hogyan lehet WebShop-os áron számot hordozni.) Egyelőre most várok megint a visszahívásra.
-
HUresz
tag
Szia!
En mult het szombaton rendeltem (2db-ot). Tegnap hivtak hogy kuldik a mobilt es hogy pentekre itt lesz.
A t-mobil azt irja hogy 3 nap alatt elkuldi ha csekkoltak a rendelest. Sajna ez tartott sokaig. Nekem majdnem 1 hetet kellet varnom.
Az olvasottak alapjan ez a kb 20k ft nem penz erte -
Watt25
veterán
Valaki rendelt WebShop-on keresztül? Mennyi idő alatt került a kezébe a telefon? Én ott tartok, hogy szombaton rendeltem meg, de most, szerdán, még mindig fel sem hívtak.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefont szeretnék venni,kérdésem az lenne gps vevő nélkül megy a gps? + az hogy a mikrofonja hangyzórója tényleg olyan szar? köszi.
-
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323 #178 üzenetére
Abbahagyhatnád igazán ezt a 26 ezer smiley és mondat végi írásjelhalmazt mert mocskosul idegesítő. Nem kifestőkönyv a Mobilaréna.
#176: jelenlegi nem hivatalos álláspont (értsd: külföldi fórumozóknak sikerült T-s ügyfélszolgálatból kiszedni) hogy hamarosan lesz 2.0 frissítés, Áprilisig pedig jön a 2.1 is. Forrás: [link] Épp a napokban lett frissítve az írás újabb adatokkal. Reménykedem hogy tényleg igaz, MoDaCo-n olvastam hogy Angliában leálltak a Pulse forgalmazásával. Ezzel még lehet hogy keresztbe tesznek a frissítésnek.
-
Ricardo
titán
válasz
norbesz74 #173 üzenetére
Te vissza is olvasod amit írsz? Esetleg azt elolvasod amit mások írnak? Nem az ékezetekkel van gond.
"semmi kivetni valoja a hz-mnek, de angol van a magyar billemen neha elutom ekezet nnics, hanem tetszik kuldje penz jobbra kohontem"
Hz- hsz (lehet elütés)
ekezet- ékezetet (lemaradt a rag)
nnincs-nincs (ezi elütés lehet)
kuldje-küldjél (rag)
kohontem-köszöntem (ennek köze sincs az eredeti szóhoz)Mindezt két sorból hoztad össze.
Ha csak elütések lennének akkor ok lenne, bár abból is sok van a hozzászólásaidban, de többször nem stimmelnek a ragok, és bizonyos szavakat nem írsz le jól. Ezért kérdezték normálisan,hogy magyar e az anyanyelved, de te nem úgy reagáltad le ahogy ezt le kellett volna. Nem kell megsértőtni ha valaki normálisan kérdez.
-
Indy
tag
Android 2.0-ról valami hír? Reménykedem hogy lesz update...
-
sippet
senior tag
-
Indy
tag
Fehér hátlapot honnan lehetne hozzá szerezni?
-
n00n
őstag
Néztem ezt a linket, de nem tudok németül:
http://www.android-hilfe.de/t-mobile-pulse-forum/8209-android-1-6-fuer-t-mobile-pulse-2.html#post99526
Mit írnak benne, valaki lefordítaná?
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #161 üzenetére
Még te parasztozol? Vicces..
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #166 üzenetére
sose! megy majd rá a 2.0!
-
válasz
CoolBoy323 #164 üzenetére
A G1-ek már 1.6-nál tartanak.
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #162 üzenetére
basszus! ez gáz! pedig jó móka!
G1-re 2mp alatt szedtem le. Marketből. szana meg szét fényképeztem ma magam Bp-en. szakadó esőben...
-
törölt tag
válasz
CoolBoy323 #159 üzenetére
Nyilván azért akarok okostelefont venni, hogy még 21421 dolgot cipeljek. Barom.
-
MartOOn
addikt
mindenhova beírom!!! szedjétek le és játszatok Ti is!! Mikulás van!!!
ááááááááááááááááá
most szedtem le marketről a Google Goggles-t!!! öcsém ez már NASA-fejlesztés! összegyúrja a keresőt a Maps-szel a fényképezővel... bármit lefényképezel ha az fent van a neten megtalálja!!!! próbáltam laptop kijelzőről országházat, Eiffel tornyot Empire State Buildinget de J.F.K-t meg Jim Morrison-t is... 2 mp alatt lökte az infókat mindenről!!!! asszem ma 2x lemerítem az akksimat , szétjátszom vele magam! MINDENT az ég adta Világon lefényképezek!!!!!!(tudom a gyerekek is ilyenek... na bummm... nekem teccik!!!)
-
törölt tag
Tökre megörültem, hogy itt a december, lejár a két évem, és itt egy fasza telefon is, erre nincs benne fm-rádió. Gratulálok.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #155 üzenetére
-
>-48-<
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #153 üzenetére
Szerintem valaki unalmában fórum fight-ot akart generálni és gyorsan beregelt, hogy dirrekt butaságokat beszéljen a sok "geek"-nek. Mi meg bedőltünk...
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #151 üzenetére
életemben nem láttam 3 gigás memkarit... én vagyok a tudatlan? 1,2,4,8,16 vagy nem? sőt 16M 32M 64M 128M 256M 512M 1024(1G) 2G 4G 8G 16G
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
destiny003 #146 üzenetére
honnan tudod, h te voltál az első?
wifi van a telóban vazze!!!!!!! nem esett még le egy hónap után?? és a market sem, ahonnan INGYEN lehet millió játékot leszedni?
a kamera meg egy rakás xar... érdekes egy szemed van, ha neked teccik
k800i után nagy csalódás volt számomra, de a többi okosság kárpótol... nem multimédiázni vettem
a 3gigás memókártya meg kevés... próbáld ki milyen filmet nézni a telón
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
destiny003 #148 üzenetére
telózás közben nyomd meg a menügombot, és katt a speakerre....
-
>-48-<
aktív tag
válasz
destiny003 #146 üzenetére
Mi a baj a wifi-vel, miért kell sajnálni?
Nekem gyárilag egy játék sem volt fent, de nagyon jók vannak a market-en ingyen. -
destiny003
csendes tag
most jutott eszembe valami. hogy lehet kihangosítani? már mióta szórakozok vele, nem jön össze...
-
destiny003
csendes tag
Láttam, hogy valaki panaszkodott a hangra. Szerintem ez ilyen egyéni probléma lehet, nálam semmi kivetnivaló nincs benne. Egyébként ez is okostelefon.
-
destiny003
csendes tag
Körülbelül egy hónapja, Magyarországon elsőként vettem meg a telefont, azóta vagyok büszke tulajdonosa. Igen, büszke. Külsőleg is tökéletes számomra, a makacs ujjlenyomatokat puha selyem ronggyal fél másodpercig tart letörölni, nem okoz különösebb problémát. A menüvel, widgetekkel, magával a grafikával is meg vagyok elégedve.WiFi-t sajnálom, mert így fizetős a net, na meg kár, hogy csak egy játék van rajta, egy matekóra alatt végigvittem, onnantól kezdve unalmas, nincs mit csinálni a többin.
Sőt, olyan képet csinál, hogy csak néztem.
Mondjuk csak rendes, természetes fényerőben, amúgy nem igazán jó. Három gigás memóriakártyát vettem bele, de nem használom ki, szóval ezzel sincs probléma. Ami csalódás volt, az a külön facebook és twitter belépő(ikon), pedig netes képeken rajta volt, így most be kell pötyögni a címsorba, kész katasztrófa.
Nevetséges problémáim vannak, igaz?
Szóval ilyen édes kis semmiségek, amiket orvosolni lehet. Nagy segítség az oldalra dönthetős billentyűzet, kifejezetten szeretek SMS-t írni, és persze számos imádni való dolgot találtam magamnak, pl.: a telefonkönyv felépítése. Pont ilyenre számítottam, egyáltalán nem zavar a magyar menü hiánya, jó nyelvgyakorlás. Szerintem így ennyi lenne az én részemről.
-
Gusztáv
addikt
válasz
n0_gAboR #142 üzenetére
Hello, én most néztem a webshopban, most nincs. A Hero-nál nincs tarifacsomag megkötés. Ez mondjuk nekem fontos, mert céges tarifacsomagban vagyok. Különben az Iphone-hoz adott csomagok (mármint a legkisebb) tényleg korrekt.
Persze ez mindenki az egyéni preferenciái szerint itéli meg. Én szvsz nem vennék Iphone-t mert nekem annyira nem jön be, mondjuk nekem mindig kicsit különc telefonjaim voltak, szeretem is babrálni őket. Meg egy kicsit túl sok Iphone-t látok nap mint nap, de van remény, nyugaton már a Blackberry a menő
.
-
n0_gAboR
őstag
"csak új előfizetéssel": szamhordozas miatt nem zavar, eddig pannonos voltam.
"nem rendelhető csak az árlistában szerepel": kb 3 hete mi kaptunk webshopbol
"2 év hűségnyilatkozat a tarifacsomagra is": hero-nal ez nem tudom hogy hogy van, de egem annyira nem zavar IPhone-nal. En a havi 5000-es csomaggal vennem - amiben van 1GB net, meg 200 lebeszelheto perc. -
Gusztáv
addikt
-
DarkByte
addikt
És a MDA II Vario-d magyar nyelvű volt? Mert akkor érthető. Az itthon kapható Pulse nem hiszem hogy a böngésző linkeken túl bármi eltérést is tartalmazna a többi országban kapható Pulse-hoz képest, angol nyelv biztosan van mindegyikben.
Barcode scanner progira ideiglenes megoldás: [link] Kicsit szomorú hogy itt is olyan hiba van mint a Droid-nál a minden holdtöltekor működő autó fókusz, viszont úgy tűnik lesz javítás szoftveresen.
-
válasz
Cöletibi #137 üzenetére
Szia!
Nem halk, nem szaggat, csak tompább, mintha egy dobozba beszélne, vagy nem artikulálna annyira a másik fél. Mintha a magas hangokat is levágná ilyenkor. Szóval nehéz leírni, de nem szakadozik, nem halk és érthető a beszéd, csak kicsit zavaró. És egy hívás alatt végig ugyanolyan a hang, nem változik a minőség beszélgetés közben. De szerintem kérdezd meg a másik Pulse fórumon is, hátha más tapasztalatok is vannak:
http://prohardver.hu/tema/re_t-mobile_pulse_magyarorszagon_is/friss.html -
Gusztáv
addikt
válasz
DarkByte #128 üzenetére
Attól hogy lesz 2.0 android sajnos nem biztos, hogy a magyar T-Mobil elérhetővé teszi. Volt már nekem ebben rossz tapasztalatom az MDA II Variommal. Konkrétan az angol T-Mobil oldalról tudtam WM 6 frissítést letölteni, a magyarok bőszen hallgattak róla, hogy létezik. Aztán már csak egy lépés volt a hackelt HTC rom. Aztán a szokás megmaradt, most is WM 6.5 fut a MDA Touch Plus-on amire cseréltem
.
-
Szia!
A specifikációban 256k színt írnak. Szerintem nagyon szép képe van a kijelzőjének, a fényereje is nagyon komoly. Ha nincs napsütés, én a minimumon használom.
Egyébként meg vagyok vele elégedve, pedig előtte is PDA-kat, okostelefonokat használtam.
Egyedül a hangja nem tökéletes. De ez nagyon változik a másik féltől függően. Van amikor tökéletes, van hogy tompa, dobozhangja van, de annyira nem tragédia. Rám még csak akkor panaszkodtak, amikor a kezemmel eltakartam a mikrofon.Az a sarkán van, így jobb kézben tartva könnyű eltakarni.
-
juan88
tag
Sziasztok!
Én már egy ideje eldöntöttem, hogy veszek egy androidot, a Tattoo- ban raménykedtem, hogy hátha olcsóbb lesz, de így erre esett a nagy választás, viszont haver nagyon elbizonytalanított:
Én észre sem vettem, 65k-s kijelző, ehhez képest az ő 55330-asán 16M... Ez nem gáz? Milyen képet ad ez a teló akkor? -
Oraculus
tag
Találtam egy érdekes megjegyzést a modaco pulse forúmon.
Elvileg azért nem hallanak ha beszélsz valakivel, mert a kezeddel akaratlanul letakarod a mikrofont. Ez csak akkor történik ha a jobb kezedben tartod a telefont miközben telefonálsz. Tervezési hibára gyanakszanak.
Forrás:
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/295961/microphone-has-wrong-position-on-phone/ -
Oraculus
tag
Sziasztok!
Na már az Origo is "letesztelte" a Pulse-t és a legolcsóbb iPhone helyettesítőnek tituláltákhttp://www.origo.hu/techbazis/mobil/20091123-a-legolcsobb-megoldas-iphone-helyett.html
-
DarkByte
addikt
Tervben a hivatalos 2.0-ás Eclair frissítés a Pulse-ra: [link]
-
plus44
veterán
válasz
norbesz74 #119 üzenetére
Olvasd át, mit is írtál. Én az első 2 mondatban csak egy tucat hibát találtam. Ez a hsz meg tényleg nagyon fontos és/vagy értelmes volt.
-
Az a buborékos fólia szerintem csak a gyártás közbeni védelemre való. Le kell szedni, felrakni rendeset. A gombok közé amúgy sem szoktak rakni.
-
DarkByte
addikt
Gyári fülhallgató vacak, normálisabb fülessel jól szól szerintem (egyelőre nincs sok tízezres Sennheiser-em csak egy olcsó Phillips SHP1900-as fejhallgatóm, a különbség már ezen is kijött hogy a gyári füles kukába való). Gyári lejátszóban nincs EQ, viszont egyébként sok formátumot támogat. A2DP fülessel még nem volt lehetőségem kipróbálni, de fent van a listán, mert venni akarok következő hónapban. Igazából a zene nem az erőssége, de egy erre kihegyezett programmal még lehetne rajta segíteni.
-
akimi17
csendes tag
HElo ! Milyen a pulse zeneileg szerintetek?
-
pocok52
csendes tag
Sziasztok. Lehet hogy ez nem ide tartozik, de nagy "telefon szakértőktől" szeretném megkérdezni hogy melyik telefon szól kihangosítva a legjobban?
Sokan mondták hogy :
nokia 6290
nokia n76
Nokia 5320Már bocs az offért, de erre kíváncsi vagyok
-
FPéter
aktív tag
De ha a cikk végén kétszer is megemlítitek, hogy miért nem kap plecsnit, akkor rögtön alatta miért van egy "Tetszett?"
-
Peat;)
veterán
Már ilyen is van, a hivatalos oldal szerint win mobile lesz, majd kiderül. Hardwaresen szerintem igaz az amit leírnak, mert ha kikeresed az utánzat (dream g2) telefont akkor arra azt írja az oldal ami igaz.
Egyébként hivatalos oldal: [link] itt is helyes adatok szerepelnek végig.
Úgy néz ki szép lassan kinövi magát ez a kis cég, n12 ára ha valóban 200 dollár alatt lesz az azért elgondolkodtató, bár a kijelző felbontása elég gáz (bár jobb mint pl a méregdrága htc tattoé..)
Érdemes megnézni a g15-öt is. Saját oprendszerű valami mint dream, sima telefon meg médialejátszó inkább egyben. Hogy is mondjam, jobb ha csipkedik magukat a nagy gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged