- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #166 üzenetére
sose! megy majd rá a 2.0!
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #162 üzenetére
basszus! ez gáz! pedig jó móka!
G1-re 2mp alatt szedtem le. Marketből. szana meg szét fényképeztem ma magam Bp-en. szakadó esőben...
-
MartOOn
addikt
mindenhova beírom!!! szedjétek le és játszatok Ti is!! Mikulás van!!!
ááááááááááááááááá
most szedtem le marketről a Google Goggles-t!!! öcsém ez már NASA-fejlesztés! összegyúrja a keresőt a Maps-szel a fényképezővel... bármit lefényképezel ha az fent van a neten megtalálja!!!! próbáltam laptop kijelzőről országházat, Eiffel tornyot Empire State Buildinget de J.F.K-t meg Jim Morrison-t is... 2 mp alatt lökte az infókat mindenről!!!! asszem ma 2x lemerítem az akksimat , szétjátszom vele magam! MINDENT az ég adta Világon lefényképezek!!!!!!(tudom a gyerekek is ilyenek... na bummm... nekem teccik!!!)
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #151 üzenetére
életemben nem láttam 3 gigás memkarit... én vagyok a tudatlan? 1,2,4,8,16 vagy nem? sőt 16M 32M 64M 128M 256M 512M 1024(1G) 2G 4G 8G 16G
-
MartOOn
addikt
válasz
Komplikato #62 üzenetére
megjegyezném hogy a szifon telókon NEM Android van hanem MTK-ra húzott Android KINÉZETŰ cuccos... ami azé gáz me az android is ingyenes lett volna csak valszeg a hardver nem bírta volna... úgy gáz ahogy van az összes szifon. ne tévesszen meg hogy rengeteg oldal (tobbek közt MA is írta hogy Androidos teló de az ellenkezőjét is!!!!!)
Én fogtam 3,5 percre a 21-est... hmmm... érdemes megnézni aztán bugyborélokva röhögni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged