- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
norbesz74 #173 üzenetére
Te vissza is olvasod amit írsz? Esetleg azt elolvasod amit mások írnak? Nem az ékezetekkel van gond.
"semmi kivetni valoja a hz-mnek, de angol van a magyar billemen neha elutom ekezet nnics, hanem tetszik kuldje penz jobbra kohontem"
Hz- hsz (lehet elütés)
ekezet- ékezetet (lemaradt a rag)
nnincs-nincs (ezi elütés lehet)
kuldje-küldjél (rag)
kohontem-köszöntem (ennek köze sincs az eredeti szóhoz)Mindezt két sorból hoztad össze.
Ha csak elütések lennének akkor ok lenne, bár abból is sok van a hozzászólásaidban, de többször nem stimmelnek a ragok, és bizonyos szavakat nem írsz le jól. Ezért kérdezték normálisan,hogy magyar e az anyanyelved, de te nem úgy reagáltad le ahogy ezt le kellett volna. Nem kell megsértőtni ha valaki normálisan kérdez.
-
plus44
veterán
válasz
norbesz74 #119 üzenetére
Olvasd át, mit is írtál. Én az első 2 mondatban csak egy tucat hibát találtam. Ez a hsz meg tényleg nagyon fontos és/vagy értelmes volt.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
norbesz74 #94 üzenetére
köszönöm a felhomályosítást
még annyit, h a pulse és az 5800 rezisztív v kapacitív?
hétfőn első dolgom lesz (suli helyett
) h jól letesztelem a telcsit a trémobilnál
egész nap ott fogom nyomogatni
a kép- videó- zenekezelési képességeit nézzem először? nem volt még ilyen szintű telóm, szal nem tom mire kell odafigyelni, h később ne bánjam meg, h megvettem...
samsung omniát semmi pénzért nem vennék, hallottam róla sok "szépet"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
norbesz74 #90 üzenetére
mindenre szeretném használni
egykis zene, egykis net (wifi), egykis ez meg az
szeretek programokkal hülyéskedni, jáccaniaz 5800 tapasztaltan lassabb? szoftverfrissítéssel is? és komolyan porosodik a kijelző belül????????
az, h rezisztív v kapacitív nem nagyon tudom hova tenni... nem m1?
a különbség tudtommal csak annyi, h egyiket stilussal kell nyomkodni, másikat ujjal... (e téren biztos h hiányos a tudásom)
a hackeléses rész nem izgat... amíg garis bármelyik teló, nem fogom hackelni... am. se látom sok értelmét...
és ha most veszek egy pulse-t, akkor ki tudja meddig, talán hónapokig a szervízt fogom, fogja járni, amíg nem lesz hibátlanul működő? ez olyan gáz :S
köszi norbesz74 a segítségedet természetesen!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest