Hirdetés
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
IPhone 3GS 16GB, 2 ev huseggel: 79900 HUF (vagy 19900 + 12x5000 reszletre)
T-Mobile G2 (HTC Hero), 2 ev huseggel: 79900 HUF (vagy 19900 + 12x5000 reszletre)Szerintem teljesen ugyanannyiba kerulnek (most neztem meg a T honlapjan). Es ennek fenyeben brutalisan tularazott a Hero.

-
kukorizz
csendes tag
nem rossz csal picit picik a gombok

-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Rezisztív. A Nokia még nem jutott el a kapacitív telefonok szintjére

(Majd először az X6, ugye.)kaller1: Hol lehet biztosan N21-gyel találkozni itthon?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
norbesz74
üzenetére
köszönöm a felhomályosítást
még annyit, h a pulse és az 5800 rezisztív v kapacitív?hétfőn első dolgom lesz (suli helyett
) h jól letesztelem a telcsit a trémobilnál
egész nap ott fogom nyomogatni 
a kép- videó- zenekezelési képességeit nézzem először? nem volt még ilyen szintű telóm, szal nem tom mire kell odafigyelni, h később ne bánjam meg, h megvettem...
samsung omniát semmi pénzért nem vennék, hallottam róla sok "szépet"

-
norbesz74
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
BT ha jo emlekszem az a bloothuth es mar most is meg van oldva, hogy tudj kuldeni, de az nem hiba hanem tiltas es a prog ezt oldja fel.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Hat a reyistiv folia van rajta vekonyan termeszetesen mely nyomast eryekel ceruza plusz eszkoz mely ket kezzes user barat.>D capacitiv az ember ujbegy elektromos erzekeli ezert konnyebb hasznalni . Ha velemenzemet kered volt diamondom omnia(ezt gyorsan felejtsd el) hiaba foliaval hasznaltam karcolodot egy ido utan vele tudtam elni csak mikor mesz plaza ba nem fogod elo venni azt lehet, hogy nyomival tobb sikered lessz eteren , de elotte nem art kipucolni a kesyuleket. Es irtam a T pontokon kirakot teszt keszulekkel probalkoz! Ne percekig nezegesd, hanem zenet film nezeseket. Alapbol nincs semmi pulse-ra, de marketon sok mindent megoldhato. A beszelgetes bugos lehet, akku rossz lehet, de rossz lehet tobb dolog rajta, de en 1x veletlenul elrontottam a kicsiket garban 15 napos hatar idot tutira tartjak es akksit kicsereltek es nem tom mit tettek vele nekem amiket irtak nem jelentkeytek utana. Szoval ettol nefelj lejjebb hz kat is irtam es vannak benne tulzasok, vagy hwsw hozza nem ertosok. Most van meg egy 11giga megas HD filmet 600megara konvertaltam Hd minosegben neyem a telcsimen jo hangminosseggel.
-
Komplikato
veterán
Az egyik orosz oldalon azt írták, hogy a RoverPC változatra rá lehet azt is flashelni, szóval elképzelhető, hogy az n21re is.
Egész konkrétan le is lehet tölteni, meg van hosszú leírás, miként megy fel a GM 1.5 és 1.6 rá
És igen, az N19, 20, 21 szériát hamisítják ... ezt is megéltük, kínai telefont másolnak Kínában![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
norbesz74
üzenetére
mindenre szeretném használni
egykis zene, egykis net (wifi), egykis ez meg az 
szeretek programokkal hülyéskedni, jáccani

az 5800 tapasztaltan lassabb? szoftverfrissítéssel is? és komolyan porosodik a kijelző belül????????

az, h rezisztív v kapacitív nem nagyon tudom hova tenni... nem m1?
a különbség tudtommal csak annyi, h egyiket stilussal kell nyomkodni, másikat ujjal... (e téren biztos h hiányos a tudásom)a hackeléses rész nem izgat... amíg garis bármelyik teló, nem fogom hackelni... am. se látom sok értelmét...
és ha most veszek egy pulse-t, akkor ki tudja meddig, talán hónapokig a szervízt fogom, fogja járni, amíg nem lesz hibátlanul működő? ez olyan gáz :S

köszi norbesz74 a segítségedet természetesen!!
-
norbesz74
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
mire akarod hasznalni?
ha zenelesre jo egy nyomi5130 expres
ha erintos kell rezistiv v capacitiv ezt t pontokban megnezed melyik jonbe.
5800 meg symbis korlatolt hackelni kell es a telepites is korulmenyes. iphon draga jol szol konnyen kezelheto sok prg. android pulse olcsobb kullso hangszoro rendben. iphon pc prgvel lehet droidra filmet convertalni es en is utalok konvertalni de hihetetlen kivalo minosegben teszi ezt. menet kozben zeneket tudsz letolteni radiozni tudsz es van gang wars. AMIK TENYLEg feldobjak az eszkozt, mert nagyon hasznalhato az eszkoz. vannak hibai mely masik fulest kell venned. netezesre kivalo csak opera minit hasznalj. e71re shark bongeszot hasznaltam mert az volt a leggyorsabb kezelhetobb.
kamera rosszabb de ezt digit is ajanlanek. 5800! osszeszerelese olyanhezag van hogy belul porosodik a kijelzoje. sebbesegbben user hasznalhatosaggban nyilt rendszere miatt pulse de sajnos net csomagot kivan, de ha van wifi hely akkor komproiszumosan is ezt ajanlom -
norbesz74
aktív tag
olvastam itt egy ketto hz, de olyan bicska nyitogatoan hogy nem hiszem hogy ertene is hozza!
az addig oke kimire szeretne hasznalni, de htc istenitik peddig most meg kovezni fogtok magic ettol pulsetol hasznalhatatlanabb. ott is meg van a jelenseg hogyvha kilepsz beakad. sot ha sok progi miatt ujra kell inditani jobb esettben, de ezt alltalaban hardreset koveti magicon. es en ezt tapasztaltam most jott ki servizbol es mikor kilepek egy nagyobb programbol nem akad le egy pillanatra se. sot animacio is van beepitve. csak az irigy ember birral vaktaban -
DarkByte
addikt
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ha teheted szerintem menj el személyesen megtapizni valahová és szerintem úgy dönts. Nem ajánlgatom az írásomat mert úgy sem ért velem mindenki egyet. Neked kell látni hogy a sebességével együtt tudsz-e élni illetve a külsejével. Kamerája tuti negatívum, ezt senki sem dicsérte eddig. Az is tény hogy ha sok mindent csinálsz és vissza akarsz lépni kezdőképernyőre gyakran másodperceket kell várni. Egyébként szerintem ha valaki szeretne egy első körös Android telefont annyira nem járhat rosszul vele. Inkább azt érdemes észben tartani hogy ez egy okos telefon, sima mobil után szokatlan lesz (gyakrabban kell tölteni, alap funkciókra is kicsit nehezebben reagál mert be kell töltenie a hozzá való programot, kikapcsolva nem ébreszt, ilyesmik) másrészt az érintő képernyőt is szokni kell, főleg a gépelést. (megjegyzem, tegnap felraktam rá a HTC féle billentyűzetet ez javított a dolgon, végre van fizikai visszajelzés a nyomkodásról. már csak egy magyar prediktív szótár kellene, de ez egyelőre a többi Android-ban sincs)
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
rengeteget olvastam a telcsiről... ha esetleg úgy döntenék, h veszek egyet, vásárlás előtt/közben/után mire kell figyelnem? mikor kézhezkapom érdemes vmit megnézni? (pl h ne legyen gyári hibás stb gondokra gondolok...) utánna mit tegyek? formázás esetleg?
nagyon bejön a telcsi, de félek megvenni, mert sok a nagyon negatív vélemény :S nem tudom, h melyiknek higgyek :/
5800 v ez a jobb első érintős okostelónak??
legjobbakat: CoolBoy
-
Bumbi
tag
Sajnálatos módon, amennyire én tudom, van belőle hamisítvány is (azért elég abszurd amikor kínai kopizza a kína tellert). Szóval kívülről n21nek néz ki de a bekapcsolás után azért látszik a turpisság. Főleg ebayen kívüli eladókra jellemző volt ez a régebbi készülékeknél, de az n21 esetében már ott is előfordult ilyen párszor. Lehet hogy hozzád pont egy ilyen került, de egyébként egyetértek abban hogy a GM 1.6os felülete milliószor zsírabbul néz ki. Az egyik orosz oldalon azt írták, hogy a RoverPC változatra rá lehet azt is flashelni, szóval elképzelhető, hogy az n21re is.
-
Bumbi
tag
Túrót. Az a hamisítvány. A General Mobile GSTL1, a Sciphne N21 és a ruszkiknál RoverPC dual valami néven forgalmazott készülék egy és ugyan az (a GM-re van 1.6 update). És igen, Androidot futtat. A baj az hogy a régebben a sciphone által brandelet Iphone koppintésok épültek egy MTK panelra (vagy 2 millió éves, ARM7 szintű procival, ami kb a gameboy advance magassága) , amit aztán átültettek a G2+ nevű cuccukba is, oda sikerült csinálni egy ilyen android "szerű" felületet, aztán elkezdték reklámozni mint az első kínai androidost, de nem ám a gyártó, hanem a powersellerek, amennyire én tudom. Ez mondjuk valóban nem volt szép húzás.
-
MartOOn
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
megjegyezném hogy a szifon telókon NEM Android van hanem MTK-ra húzott Android KINÉZETŰ cuccos... ami azé gáz me az android is ingyenes lett volna csak valszeg a hardver nem bírta volna... úgy gáz ahogy van az összes szifon. ne tévesszen meg hogy rengeteg oldal (tobbek közt MA is írta hogy Androidos teló de az ellenkezőjét is!!!!!)
Én fogtam 3,5 percre a 21-est... hmmm... érdemes megnézni aztán bugyborélokva röhögni rajta.

-
Bumbi
tag
válasz
bucsupeti
üzenetére
Valószínűleg a HÁVÁVÍ azért megüt egy szintet, ha már MSC-t is gyártanak, meg leszvappolták Magyarországon a Siemens/NEC nódbíket a sajátjukra... A sok okos éppen mindig azt felejti el, hogy a nagy pénz nem a kis szir-szar telefonok gyártásában van egy ilyen szintű cégnek, hanem a NodeB+a transmission network+a corenetwörk triumvirátusában (+support).
-
Vamp
senior tag
Fröccsöntött műanyag... Hát persze, le kell szorítani az előállítási költséget úgy 30 dollár alá
. -
Nem tudom miért nem lehet ezt felfogni. Eddig se volt lekorlátozva

Korlátolt =/= korlátozott.
A Huawei/T felrakott rá egy szoftvert, ami implementálja a hiányzó OBEX támogatást, és jé, máris lehet küldözgetni. G1/Magic-re is volt ilyen, azt hiszem a vége felé már ingyenes megoldást is írt valaki. Az Android 2.0-ában meg már rendszerszinten meglesz. Ennyi.
A korlátozott az lesz, hogy ha egyes szolgáltatók/gyártók kikapcsolják a támogatást, mert ellenkezik az üzleti érdekeikkel.
-
norbesz74
aktív tag
nekem most jott vissza a szervizbol es elso latasra szelein is erzekenyebb peddig a foia rajta van.
-
Szerintem nem olyan rosszez
-
csab2
veterán
Ennél a telefonnál nincs a BT lekorlátozva? Azt hittem, az az android sajátossága.
Ui.: nem is tudtam, hogy már 2010 van!

-
atike
nagyúr
Túlárazott. De amúgy el lehet vele boldogulni...

-
válasz
Komplikato
üzenetére
Kaller1 által linkelt cikkben az szerepel, hogy azok hivatalosan sosem lesznek kaphatóak Európában. (én is mondhatnám, hogy a legolcsóbb cigi Mo.-on az ukrán priluki, de hivatalosan nem az
) -
kaller1
veterán
Na igen,legalább a cikk írója tisztában lehetne vele,hogy házon belül milyen hírek jelennek meg...

Karma én hoztam,ha nem gond.

-
domi007
őstag
Vannak ugyan kínai gyártók, melyek potom pénzért ígérik a zöld robot minden előnyét, de ezekről rendre kiderül, hogy Android kinézettel felvértezett MTK-s gépek, azaz gyakorlatilag egy olyan tulajdonsággal sem rendelkeznek, melyek a lemásolt operációs rendszert naggyá teszik.
Latom ez a sztereotipia meg sokaig fog kiserteni annak ellenere, hogy abszolute nem igaz.

DOMy
-
Greg-77
aktív tag
Valamit elnézhettél még a sima 3G árát sem éri el a Hero
Már fönt van az új árlista
-
rep3at
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
Ezek már megjelentek?
Én a külseje miatt nem venném meg, egyszerűen jellegtelennek találom..
-
-
bucsupeti
senior tag
Sokan fikázzák a Huaweit, de szerintem nem kell. Jó kis cég és a távközlésben egyre komolyabb és számottevőbb cégről van szó. Attól hogy kínai a cég még nem rossz.
A Vissza a jövőbe klasszikus trilogiában van az a jelenet amikor 1958-ban a Doki azt mondja:
-Nem csodálom hoyg elromlott, hiszen Japánban gyártották!
Marty McFly válasza aki 1985-ben él:
-Hogy mondhat ilyet Doki! A Japánok gyártják a legjobb cuccokat!Ez a helyzet most Kínával is. Nagyon olcsón és egyre jobb minőségben gyártják a készülékeket. 10 év mulva a legjobb műszaki cuccokat Kínában fogják gyártani.
Nekem a megjelenés napjától van "pulzusom". Azóta nem kellett még egyszer sem újraindítani.
A hangminősége tökéletes, a kezelése egyszerű és logikus (de ez az android tulajdonsága és nem a készüléké) Fürgén dolgozik.
Egyedül a kamerája k*ki! Verőfényes napsütésben jó képeket csinál, de ha kicsit gyengébb a fény akkor már nem jó.Én mindenképp egy határozottan kellemes külsejű és nagyon jó készüléknek tartom!
Maximálisan elégedett vagyok vele! Ezek után csak képzelni tudom hoyg mennyivel jobb lehet egy 150K-s csúcs androidos készülék! Valóban annyi a különbség amennyi az árban????? -
madarasz92
őstag
Nekem nem nagyon jőnbe de legalább jó az ára..
-
Ez a kütyű létezik független változatban is? Ha igen, mennyi az ára?
70k szerintem nem vészes, olcsóbb, mint a Nokia 5800-as. Sőt, valahogy pont ez az az árkategória, ami hiányzik. Szinte csak olcsó vackok vannak, vagy 100k felettiek.
-
Peat;)
veterán
Azért mennyire különbözik itt a hangvétel mint a Tattonál, ott a kijelzőt is dicséret vette körbe. Itt pedig cikizés és kritika ami szerintem a készülék legjobb pontja, na meg hogy "kárpótol a hiányosságáért" befejezés a kijelző értékelésénél
. GPS rész is el lett intézve, azért egy összehasonlítás lehetett volna. (Az nemtom milyen volt már Tattonál, de gondolom emlékeztek mennyire ment annak és ahhoz képest ez milyen) De bejön a cikk stílusa, sajnos azt érzékelem hogy több telefon is megkaphatná ezt mostanában.Én sem tattot sem ezt nem venném meg az olcsó kategóriában. Illetve tatto rohadtul nem olcsó, akkor már inkább ez ha valaki belépő androidot szeretne szvsz.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Egy Huawei nem csinál nyarat.
Persze androjid van rajta szeretni kell. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenesetre nem lenne rossz készülék, de engem a Huawei név sem csalogat.

-
Ricardo
titán
Jelenleg ez a legolcsóbb Android. Ez tükröződik a minőségén is. nem annyira gáz mint amekkora tragédiaként kezelik itt páran. Egy viszont részemről kizáró ok. A rossz hangminőség. Azért a fő profil a telefonálás vagy mi a szösz

Coyote66: "Nem rossz a készülék de nekem az SE telefonok után kicsit csalódás. "
Nem tudod ezzel mit hozol a fejedre
-
aram01
nagyúr
szerintem kicsik a gombok,de azért nem rossz
-
n0_gAboR
őstag
Hat en IPhone 3GS es az Andoidos alternativak kozott vacilalok (egyertelmuen az android rendszer lenne szimpatikusabb nyiltsaga miatt), de egyszeruen ezek az "1. generacios" androidok nem vetelytarsak.
Lehet hogy a Pulse fele annyiba kerul a T-nel mint egy IPhone, de sokkal szarabb is nala. A baratnom 3GS-e fenyevekkel kezelhetobb ennel, sebessegben boven raver (ami nekem nagyon fontos), kulsorol, anyaghasznalatrol nem is beszelve.
A video alapjan elso nap basznam a falhoz a telefont, minden mozdulat elott berangat egy kicsit, neha meg masodpercekre lemerevedik

A legviccesebb hogy a Hero-t egy arban adja a T a 3GS-el, pedig az is ugyanaz a HW mint a Pulse.

Qualcomm 528MHz + Android = vicc. -
plus44
veterán
Szerintem egy igen kompakt és használható eszköz. Később, ahogy csökken az ára, egyre jobb vétel lesz.
-
>-48-<
aktív tag
Az az igazság, hogy én is azt hittem a képek és videók alapján, hogy milyen randa és ormótlan egy készülék a G1. Bárki, bárhol tesztelte, mindig kiemelte, hogy ejj de csúf!
Én úgy voltam vele, hogy ha ronda akkkor ronda, de legalább android.
Aztán egy gsm bolt kirakatában megláttam és nem akartam elhinni, hogy ezt a készüléket pocskondiázza mindenki a külseje miatt. Élőben teljesen más a hatás. Ott rögtön beleszerettem és szereztünk is egy vadi újat. Nem cserélném el pulse-ra az fix!
Szóval a tanácstalanoknak azért mielőtt bármelyiket is leírják a külseje miatt, azt javaslom, nézzék meg előbb élőben mindkét készüléket...A video alapján lassabnak tűnik, mint a HTC-s tesói, bár egy task killer biztos sokat dobna rajta...
-
Zirowe
nagyúr
Ma már elég kevésnek érzem azt a 65ezer színes kijelzőt:S
-
coyote66
aktív tag
Eladó egy db kb 1 hetes T-mobil Pulse. Ár 50 eFt tom110@freemail.hu-n lehet érdeklődni. Nem rossz a készülék de nekem az SE telefonok után kicsit csalódás. Rájöttem, hogy hiányoznak a billentyűk. Van hozzá plusz kábel. (töltő és adat)
-
hemaka
nagyúr
Szerintem beugrós Andoidnak a 70k nem is vészes. A borítás meg olyan, amilyen. De azért nem olyan gázos, mint pl. a pré-nek.
-
erdoke
titán
válasz
magnusheron
üzenetére
Angol T-nél kb. 8200 Ft havidíjért már ingyen adják 18 hónap hűséggel, de nálunk persze ez is drágább 24 hónappal.

-
tomika
aktív tag
Hát ez elég.... Adott egy telefon, amiről külföldi oldalakon pozitív kritikát olvashatunk, aztán egy jó magyar után itt a HWSW ordenáré földbetiprása és az itteni teszt hangvételéből is azt éreztem ki, hogy nincs oda az író a telefonért.
Pedig annyira odavoltam érte, most meg teljesen elbizonytalanodtam. Első okostelefonom lenne, így meg összehasonlítási alapom sincs.
Az persze van, hogy 70 ezer dominoban, míg a hero 110 ezer előfizetésben.
Érdemes beruházni a Pulse-ba?
És mit kapni 70-ért, ami jobban megéri ennél? -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
vargapdavid
üzenetére
Csak egy pelda: Samsung Innov8.
Egyebkent az 5 es 8 megapixeles osszehasonlito tesztekben azert dicserunk bizonyos modelleket. -
DarkByte
addikt
válasz
vargapdavid
üzenetére
Nem, mert sajnos a kamera úgy szar ahogy van. Ezen nincs mit szépíteni.
Fájóbb pont nekem hogy egyelőre a vonalkód olvasós progik (amik egyébként nagyon poén dolgok lennének) nem működnek a Pulse-al. Ötletem sincs hogy hardveres vagy szoftveres gondról van szó. Annyit tudunk hogy a készítők szerint valamiért a programok nem tudnak élő képet fogadni a kameráról csak egy-egy fényképezést lehet elindítani. Így nyilván a pozicionálás közbeni vonalkód keresés kilőve. Pedig erre még szerintem ez a kamera bőven elég is volna. Talán 1.6-al elgördül az akadály.Az előlapon tényleg van egy VGA kamera, a fényképező alkalmazásban elérhető másodlagos kameraként. Mivel egyelőre nincs program Android-ra amivel lehetne videó telefonálni, így igazából annyit ér mint vak lónak napszemüveg. Fényérzékelő viszont tudtommal nincs benne, legalább is a panel fényerejét nem tudja magától szabályozni. Esetleg az előlapi kamerával lehetne trükközni hogy fénymérésre használni; valaki talán majd meg is írja a programot hozzá.
Ha elérhető lesz az Android 1.6 rá idehaza, írni akarok egy tesztet hogy merre változott a sebesség. Állítólag az 1.5 után az 1.6 sebességben elég jelentős előrelépés.
-
vargapdavid
tag
Még nem olvastam olyan mobiltesztet, amiben a kamerával készített fényképek minősége gyönyörűnek lettek volna körülírva.
Vagy tudtok ellenpéldát mondani esetleg?
-
vtechun
veterán
nemertem a kameraproblemakat, en a G1 kamerajaval is teljesen elegedett vagyok, zarsebesseg lehetne jobb, de egyebkent semmi gondom nincs vele. Legalabb van benne autofokusz

-
kokyt
senior tag
No-no! Nekem például nagyon bejön a G1, sőt jobban, mint ez a szappantartó forma

Viszont azt sajnálom, hogy az újabb készülékeknél pont a hangminőség szorul háttérbe (lásd: Corby és társai).Szerk.: Az kezdőára viszont szerintem rendben van. Újdonság, idővel még jobb lesz.
-
Móci
addikt
Egy kicsit többet vártam tőle, no meg az ára... drága ez még nagyon.
Meg sajnos csak tré mobil. -
David75
őstag
Ebbe csak az csalódik aki 70-ért csodát vár.Az anyagminőségre,a kamerára és a sebességre se várna szerintem senki se többet aki követi a mobilvilágot.Így is nagyon jó ár/érték aránya van szerintem.Az a kérdés mit kapsz helyette 70-ért.(jó persze g1-et ami a legkevesebb embernek tetszik,sőt talán rajtam kívül senkinek nem tetszik.)
-
EczkE
veterán
ha már andridos gép akkor htc.
amúgy szimpi készülék, de kicsit én is csaló
dtam benne -
bocsika
aktív tag
Na egyre több teszt. Korrekt írás. Én is ilyet szeretnék venni, de tényleg ennyire gáz a hangja és a kamerája (vagy csak az ősz tette ilyen fakóvá a képeket
) -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
babosmiki
üzenetére
Nálam a vastagság a legfontosabb paraméter, zsebben hordom a telefonokat, lehet valami nagy, csak legyen vékony, az sokkal jobb, mint ha valami kicsi, de vastag. A 160 grammos tömeg ráadásul hihetetlenül sok, ráadásul ebben nem is voltunk következetlenek, a Pulse-nál is írtam, hogy sok a 130. Egyébként az OmniaPro-t nem én teszteltem, nyilván az egyéni ízlés is számít, de összességében akkor is azt mondhatom, hogy bár az OmniaPro szélességben és hosszban nagyjából ekkora, mégis sokkal tömzsibbnek hat és nehezebben hordozható.
-
sippet
senior tag
van egy tévedés a cikkben:
"Jobbra egy méretes lyuk tátong, melyet másodlagos kamerának is nézhetnénk, viszont ez esetben tévednénk, fényérzékelőről van szó."márpedig az egy másodlagos kamera, nem fényérzékelő, az ugyanis nincs a telefonban. ellenben a kamera menüjében ott figyel a secondary cam opció, ha ráböksz, akkor hirtelen magaddal szembesülsz.
mondjuk az érdekes, hogy az android tudtommal nem támogatja egyelőre a videotelefonálást, így valójában ez egy felesleges extra funkció. -
szente
addikt
nem tudok róla,hogy lehetne rá magyar nyelvet rakni.
egyébként szerintem egyáltalán nem gáz,hogy angol.eddig csak a pending szónál kellett kinyitni a szótárat,pedig már több mint egy hete meg van.a hozzá adott cd-n elég részletes magyar nyelvü használati útmutató van.engem per pill sokkal jobban zavarnak a bug-ok,amik a jelek szerint csak engem tisztelnek meg a jelenlétükkel. -
DarkByte
addikt
Korrekt teszt, ellentétben a HWSW tegnapi lehurrogásával. Az ára tényleg mehetne kicsit lejjebb, én olyan 60k-ért szerettem volna Domino-ban, de már annyira akartam egy Android-os mobilt normális garanciális feltéttelekkel hogy bevállaltam a 70k-s Domino árat. Nem bántam meg, szerencsére a negatívumok nagy része olyan ami részemről bőven bevállalható. Kicsit sajnálom hogy nem említetted meg a cikkemet a késés okával együtt.

-
joey04
titán
Gyakorlatilag hat képernyőből áll, melyek 3 x 2-es elrendezésben vannak, tehát balra és jobbra is egyet-egyet tudunk "lapozni"...
ez nagyon tetszik! valami ilyesmit várnék a következő iphone szoftverben is.
nem rossz ár ahhoz képest, hogy a droid telefonok most még kicsit drágák az újdonság varázsa miatt. mégis egy 3.5ös kijelző fekszik benne.
-
-
babosmiki
addikt
Komolyan néha nem értem a Kedves tesztelőket!
Ennél azt írják, hogy: "A Pulse egy kellemes méretű gép" 116 x 63 x 13.5
Egy Samsung Omnia Pro meg: 112,6 x 57,8 x 16,2
"Masszív, nagy dög, majdnem 160 grammos tömegével a szintén jókora N97-nél is nehezebb. A kecs fogalmát hírből sem ismeri, de aki OmniaPRO vásárlását fontolgatja, nyilván tisztában van azzal, hogy egy bálnát fog hurcolni a zsebében – feltéve, ha van ekkora zsebe egyáltalán".
Igaz, hogy az Omnia Pro kicsit nehezebb ( pont mint a HD2 de az csak "necces")
és 2,5mm-el vastagabb, de kiterjedésben hossz szélesség nem kicsivel kisebb! -
szente
addikt
nincs benne magyar nyelv.
Konflikt:azt tudom,hogy az ékezetek miatt van,az pl már meg van hogy ha az án jobbra dől a vessző akkor az már egyből csak 70 karakter.de pl tegnap hiába irtam minden ékezetes karaktert balra dőlt ékezettel akkor se volt jó neki.igy már minden sms-t ékezet nélkül irok,mert ha 2 sms-nél hosszabb a szöveg automatikusan konvertálja mms-be,de úgy hogy ez a köcsög nem is szól.az meg pöppet drága....
-
Konflikt
addikt
rossz májjal azért hozzátenném, hogy az átlagos Windows Mobile szintnél így is fényévekkel gyorsabb a működés.
na Bocha, ezert biztos megkoveznek itt 1-2en

-
Konflikt
addikt
kodolastol fugg. ha spec karaktert is hasznalsz (ekezet, stb) akkor az elerheto karakter szam ami 1 sms-be belefer csokken 140-re, esetleg 70-re (unicode kodolas miatt, afaik) az alap 160-rol (GSM).
mod:
cikkhez: pont tegnap neztuk meg az Arenaban. tetszik, de nemvaltanek G1 rol
-
<NewL>
addikt
Fólia - de,hogy van az felrakva. Hiába van rajta meg fólia párti vagyok azon másodpercen kapnám le,levegőbuborékos a hangszórónál,a kijelző jobb oldalán,meg az összes gombnál. Még a gyártók se tudják felrakni
nemhiába rontottam el 4 fóliát az iPhonomon...A készülék külsőre tetszik előről,szép nagy szélesvásznú kijelző (
) de a hátlap nekem elég gagyi hatást kelt.Az akksi meg az üzemidő jó,ejha ennyit kellene bírni az összes touchos készüléknek. Így már a tömege is sokkal jobb...
Ezt valahogy nem lehet majd venni függetlenül?

Lehet túl léptem rajta,de magyar menü van?
-
szente
addikt
Az èn izlèsem szerint,a g1 annyira ronda,hogy inkàbb ez...
Egyèbkènt szerintem egyàltalàn nem rossz az anyag hasznàlat pl egy akàr milyen nokianàl sokkal jobb...
Amùgy 2 fajta keyboard van benne.a gyàri android bill.-en hosszan kell nyomni az adott betüt az èkezethez.
ti nem talàlkoztatok azzal a jelensèggel,hogy bizonyos karakterek hasznàlatànàl csak 70 karakter lehet egy sms?mèg nem sikerült kitapasztalnom,hogy mik azok.hò vègère àllitòlag be van igèrve az 1.6-os frissitès.
jah,és én levettem a fóliát a kijelzőről.nagyban javitja az érzékenységét,én meg úgy is mindig a tokjában tartom....
-
Fifi
őstag
A cikkben a sygic programra mutató link is az ndrive-ra dob. Javítani kellene erre:
http://mobilarena.hu/teszt/android_alkalmazasok_sygic_2/bevezeto_telepites.html
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A G1 hetvenezer jelenleg.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem olyan rossz ez ennyi pénzért. Sajnos manapság nem hinném hogy ilyen áron ennél többett nyújtana valamelyik gyártó. Aki nem akar 100+ k-t kifizetni Androidért(vagy legalábbis 100 körüli összeget) annak csak ez maradt vagy valami használt cucc.
-
--Nozbert--
aktív tag
Gagyi ez a Huawei...
-
David75
őstag
Szerintem pont az ára a jó,igazából újonnan ez a legolcsóbb android.Jobban megéri szerintem tattoo vagy g1 esetleg magic helyett ezt venni mert egyrészt olcsóbb,másrészt nagyobb a kijelző és szerintem külsőre is elviselhetőbb. Nálam ez pont a tetszett és az ajánlott között van.Pár hét használat után 3gs mellett.
-
Murderer69
őstag
Vártam már a tesztet attól függetlenül hogy T végett nálam kilőve..
kicsit csalódtam is benne mármint minőség ügyileg de szerintem még a válalható kategóriába esik
a videó alatti zene megint nagy választás volt
már jó rég hallotam ezt a Röyksopp tracket 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még annyit, h a pulse és az 5800 rezisztív v kapacitív?
) h jól letesztelem a telcsit a trémobilnál
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)