- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
Nemrossz. Külsöre semmi extra, de korrekt hardverrel hiánypótló lehet.
-
prolad
addikt
Jó kis gépnek tűnik,igazi hiánypótló.Ha meg T-mobile talán itthoninál is lesz más néven bár nem sok esélyt látok...
-
kiskaktusz
addikt
A specifikáció jól hangzik, a qwertz meg naaagy piros pont. Remélem itt is kapható lesz, ha nem pont ez, akkor egy más kódnéven bejegyzett cucc
-
ng0ofy
KORREKTOR
Az is "szupi" a gond az, hogy egy ilyet, mint ami a cikkben van lehet meg is veszek valamikor, mert lesz rá pénzem/lehetőségem a másik meg csak nyálcsorgatás...
...és örülök neki, hogy a huawei ebben az "éppen még megvehető csóróknak is" kategóriában nem rossz készülékeket szokott letenni az asztalra.
-
Sn[4k3]
senior tag
Specifikációi alapján egy QERTY-s Alcatel OT-995 jutott eszembe, gondolom az ára is akörül lesz.
-
Demens
tag
Na, valami ilyesmi kellene felsőkategóriás specifikációval és dögösebb külsővel.
-
törölt tag
a forma a qwerty nagyon okés, gondolom ha szolgáltatói készülék akkor az ára sem lehet olyan vészes, ics-vel jön, nekem teljesen megfelelne.
-
oszi666
őstag
tetszik nagyon
-
SkyLaci
őstag
na ez rendben van, megfelelő processzor, elegendő ram, normális kijelzőfelbontás...mi kell még? bár én nem izgulok a fizikai qwertz-re (szerintem swype-pal is kényelmesen és gyorsan lehet szöveget bevinni)
-
scyllarus
veterán
Nagyon kellene! Pont az van benne, ami nekem kell.
-
Maxentius
addikt
Valami más is felbukkant nemrég a Bluetooth SIG-en.
-
Blyan
félisten
Ez nagyon baba, végre egy rendes, és várhatóan olcsó qwertys cucc, ami nem arm11-gyel van szerelve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest