- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egy elég régi firmware, szóval azóta sok dolog változott. Először is sok frissítés került bele, és gondolom sok biztonsági hibát is javítottak. Tételesen ezt fel nem sorolja neked senki, ha gondolod itt végig tudod nézni. [link] Hogy az új mivel tud többet (vagy épp kevesebbet), az attól függ, hogy melyikbe milyen funkciókat integráltak, mert ugye ezek választható dolgok fordítás előtt. A mostani fw-ben már 3.0-s transmission van. És igen, mivel elég nagy lenne a verziókülönbség csere esetén, itt nem értana egy reset, és manuális újra beállítás.
-
-
Isti6
csendes tag
Telefonon es laptopon sem mukodik chrome bongeszoben, de most kiprobaltam a samsung bongeszojet es betoltott. Lehet valami a hatterben a chrome-ban akadajozza a belepest.
Ha a router beallitasaiban beallitom, hogy a kapcsolat https&http, azutan a chrome is mukodik vele. Gond nem a routernel volt hanem a chrome-ban.Koszonom a segitseget a keped alapjan gondolkodtam el ujra a beallitasokon.
-
-
-
vargalex
félisten
Ahogy írtam, én picoPSU-t használok. A normál PC-s tápok hatásfoka nem túl jó. Ott szerintem többet vesztesz, mint a konfig fogyasztása. Én ugyan csak az AsRock J1900-ITX fogyasztását mértem, amit ugye azóta cseréltek AsRock J3455-re, de ez utóbbira integrált CPU TDP-je egyezik a J1900-al. Az átlagos 14-15W-ot (ugye ez a táp saját fogyasztásával együtt értendő) szerintem simán elfűti egy ATX táp.
-
Dadan01
senior tag
Ház nincs, az alaplap egy Asrock J3455 (új, 21k), ebbe notebook ram való, DDR3LP 4giga (4k volt a hardveraprón), tápegység az volt itthon, egy 450W Chieftech. Van egy szekrény, kimondottan az ilyen cuccoknak, router, túlfeszvédős elosztó stb. ott lakik az oldalfalra felcsavarozva, szem elől elrejtve. Innen jön a hdd kérdés, nekem egy 3 és egy 4 TB WDRED van, az egyik usb házban lakik, amit azért vettem, mert akkor még azt hittem, megoldom a routerrel, majd teszt jelleggel befogtam így, s jól úgymaradt. A másik sata porton lóg, csak 3 gumibakot tettem alá, hogy szellőzzön és ne rezgesse a szekrényt.
Véleményem szerint ennél gyengéb lap is bőven elég lenne az smb, torrent, minidlna megosztáshoz, pl J1900-as, amit használtam 8k körül is ki lehet fogni. Én azért vettem ezt a drágább modellt, mert b verzióként htpc-nek használtam volna, és az integrált intel videókártya már tudja a kadenciahelyes 23.97Hz playbacket, de ott vérzett el a dolog, hogy a kényelmes, tv távval irányításhoz, kellett volna még egy hdim cec kontrollert is beszerezni, inkább hagytam az egészet, s maradt a tévé médialejátszója. -
vargalex
félisten
Ahogy már megválaszolták, az sem NAS-nak való. Persze kompromisszumokkal elég (ahogy akár egy router is), ezért írtam korábban, hogy az igényeinkkel kell tisztában lenni, különben csalódás lehet a dologból. A Pi 3 belső hálón lassabb sebességre lesz képes, mint a 3G a korábban említett USB-s híd miatt...
Nálam is egy J3455-ös integrált lap (AsRock J3455) teljesít szolgálatot (gariban cserélték a J1900-at, ami szintén elég volt), szerintem hibátlan választás. Ahogy a kolléga is írja, 4 db SATA3, 4 db USB3, stb.
-
Dadan01
senior tag
A Pi3 se egy erőmű. Én is lefutottam a köröket a routeres torrentezéssel, sokáig elég volt egy hdd. De jött a 4k tv, a 100-as net. ezt már nem bírta a régi felállás. Most egy j3455-ös integrált procis lap csinál mindent, van rajta 4 sata meg fene tudja mennyi usb port, nem fogok kifogyni a tárhelyből sose. OMV 3 van rajta, ez egy nas rendszer, ingyenes, torrent és ezer plugin van.
-
emeritusz
tag
Amire te gondolsz az a letöltés + visszaosztás (jó esetben) lenne kliens programmal.
Amlogic s905x procis médiabox fillérekért (1gb-os elég) + coreelec (linux+kodi), qbittorrent addonnal erre elég. Letöltés mehet bármilyen occsó saját áramadapteres külső usb2 hddre (én egy maradék szutyok 3.5"-os 160gb-os pata vinyós ezer éves házat használok, azért már nem kár) . A feliratok lejátszáskor szintén addonal letölthetők 2 kattintással pl. opensubról.
Én pluszban rálógattam egy 2tb-os külső hdd-t a routerre is, néha arra mentem amit el akarok tenni.Semmi szükség nasra, rasperry meg főleg nem nasra való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest