- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A cikk mögötti munkát abszolút elismerem, de 22 oldal... ez már szerintem túl sok (és még ennyi sem volt elég a teljes cikkhez?). Szerintem teljesen felesleges minden egyes kép után képet csinálni, feltenni, majd hozzáírni 2 sort. Akit érdekel, az majd felfedezi, elég lenne a főbb dolgokról írni.
Persze ez szigorúan az én véleményem, de azért tegye fel a kezét, aki mind a 22 oldalt becsületesen elolvasta elejétől a végéig, és még a képeket is megnézegette?
A program meg... anno én is használtam ilyen cuccokat, de hamar rájöttem, hogy olyan sok pluszt nekem nem ad (vagy csak nem hülyegyerek módjára használom a gépet). Ez az adott program meg mindig olyannak tűnt a szememben, ami jól akar kinézni, csak ronda mint a bűn. Mintha nem lenne a csapatban egy épkézláb dizájner. Olyan, mint az ingyenes tárhelyeken lévő oldalak, amiknek kék a háttere, és csakazértis zöld a karakterek színe, mert az menő (senki szerint nem az, csak az oldal tini tulaja szerint
). Na nem ennek az esete forog fent itt is, de ugyanannyira "nem egységes" számomra valahogy az egész.
De mondom még egyszer, mert ez bizony fontos dolog: a cikk mögött lévő nem kevés munkát látom, és azt abszolút értékelem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest