Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézegetem én is ezeket az ipari hulladékokat. Az utóbbi időben elgondolkoztam ehhez hasonló eseti (szükség) megoldáson. Hirtelen kettőt tudok mondani, bár fogalmam sincs milyen áron keresgélsz.
Logitech UE Mobile
{ne ijedj meg, van feketében is, nem csak szexi fehér-kék kombinációban}JBL Flip
{ez eBay-en valamiért közel fele annyi szállítással együtt, mint itthon}Ebből sok mindent nem lehet leszűrni, de az talán kijön, hogy a JBL erősebb, míg a Logitech gyengébb, ám finomabb.
Kis pénzért (és nincs lejjebb), a Philips SoundShooter és a JBL Micro Wireless eszközei lehetnek szóra érdemesek.
A JBL Flip kivételével mind kipróbálható Apple Store-ban. Amint lesz rá lehetőségem, élni fogok vele.
(#8) Ati1979: Tény, hogy nem érnek ennyit hangjuk alapján, de a design-t, hordozhatóságot és extrákat meg kell fizetni. Hordozható hangkeltők nem lesznek elfogadható minőségben. Viszont ha már itt tartunk, a te B&W-d sem ér $500-t, mégis megvetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest