Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
#59070464 #11 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni. Természetesen ezen az áron lehet összerakni jobb rendszert.
Viszont bizonyos szint fölött már nem annyira rosszak ezek portable dolgok. (Én leginkább a az olcsó bluetooth-os nfc-s dolgoknak vagyok az ellensége. Azok alkalmatlanok normális zenehallgatásra.)
Amúgy ez fejeseknél is úgy van, hogy középkategóriásokból is ki lehet fogni nagyon jót csak oda kell figyelni. Szóval szerintem nem lehet általánosítani. Szerintem be kell lőni egy bizonyos árszintet, alaposan utána kell olvasni, és ha lehet meg is hallgatni. Így ki lehet fogni kellemes darbokat.
Én amúgy örülök, hogy ilyet vettem, mert ezt külföldre is el tudom majd vinni magammal. Még egy nagyhangfalas rendszert muszáj lenne eladnom veszteséggel. Tehát azért más szempontok is vannak. Vagy helyhiány, vagy irodába vagy laptophoz szeretné használni valaki. Ha belegondolsz, hogy laptop mellett milyen jól is jöhet egy ilyen abban az esetben, ha van egy fejesed és ezen keresztül hallgatod a zenét, nem pedig az alaplapi hangkártyáról. Tehát egy kicsit kettő az egyben eszköz.
Amúgy mostanában nem ezen hallgatok zenét, hanem inkább fülesen, fejesen.
-
Ati1979
veterán
Semmi sem ér annyit mint amennyiért (újan) veszed.
Ez a világ rendje.
Amúgy szerintem az egy jó vétel volt. Koráltozottan hordozható, rá lehet dugni a beépített dac+ampra fejest v. fülest és méretéhez képest nagyon jól szól. + Usb-n keresztül bármire rá lehet kötni.
Ha meghallgatnád, amúgy lehet, hogy megváltozna a véleményed. Ők azért nem szokták szórni a 10/10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest