- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
#59070464 #11 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni. Természetesen ezen az áron lehet összerakni jobb rendszert.
Viszont bizonyos szint fölött már nem annyira rosszak ezek portable dolgok. (Én leginkább a az olcsó bluetooth-os nfc-s dolgoknak vagyok az ellensége. Azok alkalmatlanok normális zenehallgatásra.)
Amúgy ez fejeseknél is úgy van, hogy középkategóriásokból is ki lehet fogni nagyon jót csak oda kell figyelni. Szóval szerintem nem lehet általánosítani. Szerintem be kell lőni egy bizonyos árszintet, alaposan utána kell olvasni, és ha lehet meg is hallgatni. Így ki lehet fogni kellemes darbokat.
Én amúgy örülök, hogy ilyet vettem, mert ezt külföldre is el tudom majd vinni magammal. Még egy nagyhangfalas rendszert muszáj lenne eladnom veszteséggel. Tehát azért más szempontok is vannak. Vagy helyhiány, vagy irodába vagy laptophoz szeretné használni valaki. Ha belegondolsz, hogy laptop mellett milyen jól is jöhet egy ilyen abban az esetben, ha van egy fejesed és ezen keresztül hallgatod a zenét, nem pedig az alaplapi hangkártyáról. Tehát egy kicsit kettő az egyben eszköz.
Amúgy mostanában nem ezen hallgatok zenét, hanem inkább fülesen, fejesen.
-
Ati1979
veterán
Semmi sem ér annyit mint amennyiért (újan) veszed.
Ez a világ rendje.
Amúgy szerintem az egy jó vétel volt. Koráltozottan hordozható, rá lehet dugni a beépített dac+ampra fejest v. fülest és méretéhez képest nagyon jól szól. + Usb-n keresztül bármire rá lehet kötni.
Ha meghallgatnád, amúgy lehet, hogy megváltozna a véleményed. Ők azért nem szokták szórni a 10/10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest