- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
#59070464 #11 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni. Természetesen ezen az áron lehet összerakni jobb rendszert.
Viszont bizonyos szint fölött már nem annyira rosszak ezek portable dolgok. (Én leginkább a az olcsó bluetooth-os nfc-s dolgoknak vagyok az ellensége. Azok alkalmatlanok normális zenehallgatásra.)
Amúgy ez fejeseknél is úgy van, hogy középkategóriásokból is ki lehet fogni nagyon jót csak oda kell figyelni. Szóval szerintem nem lehet általánosítani. Szerintem be kell lőni egy bizonyos árszintet, alaposan utána kell olvasni, és ha lehet meg is hallgatni. Így ki lehet fogni kellemes darbokat.
Én amúgy örülök, hogy ilyet vettem, mert ezt külföldre is el tudom majd vinni magammal. Még egy nagyhangfalas rendszert muszáj lenne eladnom veszteséggel. Tehát azért más szempontok is vannak. Vagy helyhiány, vagy irodába vagy laptophoz szeretné használni valaki. Ha belegondolsz, hogy laptop mellett milyen jól is jöhet egy ilyen abban az esetben, ha van egy fejesed és ezen keresztül hallgatod a zenét, nem pedig az alaplapi hangkártyáról. Tehát egy kicsit kettő az egyben eszköz.
Amúgy mostanában nem ezen hallgatok zenét, hanem inkább fülesen, fejesen.
-
Ati1979
veterán
Semmi sem ér annyit mint amennyiért (újan) veszed.
Ez a világ rendje.
Amúgy szerintem az egy jó vétel volt. Koráltozottan hordozható, rá lehet dugni a beépített dac+ampra fejest v. fülest és méretéhez képest nagyon jól szól. + Usb-n keresztül bármire rá lehet kötni.
Ha meghallgatnád, amúgy lehet, hogy megváltozna a véleményed. Ők azért nem szokták szórni a 10/10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest