- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
#59070464 #11 üzenetére
Ezzel nem tudok vitatkozni. Természetesen ezen az áron lehet összerakni jobb rendszert.
Viszont bizonyos szint fölött már nem annyira rosszak ezek portable dolgok. (Én leginkább a az olcsó bluetooth-os nfc-s dolgoknak vagyok az ellensége. Azok alkalmatlanok normális zenehallgatásra.)
Amúgy ez fejeseknél is úgy van, hogy középkategóriásokból is ki lehet fogni nagyon jót csak oda kell figyelni. Szóval szerintem nem lehet általánosítani. Szerintem be kell lőni egy bizonyos árszintet, alaposan utána kell olvasni, és ha lehet meg is hallgatni. Így ki lehet fogni kellemes darbokat.
Én amúgy örülök, hogy ilyet vettem, mert ezt külföldre is el tudom majd vinni magammal. Még egy nagyhangfalas rendszert muszáj lenne eladnom veszteséggel. Tehát azért más szempontok is vannak. Vagy helyhiány, vagy irodába vagy laptophoz szeretné használni valaki. Ha belegondolsz, hogy laptop mellett milyen jól is jöhet egy ilyen abban az esetben, ha van egy fejesed és ezen keresztül hallgatod a zenét, nem pedig az alaplapi hangkártyáról. Tehát egy kicsit kettő az egyben eszköz.
Amúgy mostanában nem ezen hallgatok zenét, hanem inkább fülesen, fejesen.
-
törölt tag
Nem biztos. Ennyi pénzből lehet sokkal jobbat venni, de az nem lesz ilyen kompakt. Te is gondolom hasonlóképpen értetted/írtad, hogy ezek a portable cuccok nem érnek annyit, amennyiért kínálják őket. Mert mi a céljuk? Hogy jól szóljon. Viszont áráért egyik sem fog jól szólni. Ha fontos a hangért elvárt ár/érték arány, el kell felejteni ezeket az eszközöket. Vagy fejet kell hajtani, hogy nem csak a hangjukért fizetünk (ami a standard a hifi-ben, csak azt nem érdemes idekeverni).
-
Ati1979
veterán
Semmi sem ér annyit mint amennyiért (újan) veszed.
Ez a világ rendje.
Amúgy szerintem az egy jó vétel volt. Koráltozottan hordozható, rá lehet dugni a beépített dac+ampra fejest v. fülest és méretéhez képest nagyon jól szól. + Usb-n keresztül bármire rá lehet kötni.
Ha meghallgatnád, amúgy lehet, hogy megváltozna a véleményed. Ők azért nem szokták szórni a 10/10-et.
-
törölt tag
Nézegetem én is ezeket az ipari hulladékokat. Az utóbbi időben elgondolkoztam ehhez hasonló eseti (szükség) megoldáson. Hirtelen kettőt tudok mondani, bár fogalmam sincs milyen áron keresgélsz.
Logitech UE Mobile
{ne ijedj meg, van feketében is, nem csak szexi fehér-kék kombinációban}JBL Flip
{ez eBay-en valamiért közel fele annyi szállítással együtt, mint itthon}Ebből sok mindent nem lehet leszűrni, de az talán kijön, hogy a JBL erősebb, míg a Logitech gyengébb, ám finomabb.
Kis pénzért (és nincs lejjebb), a Philips SoundShooter és a JBL Micro Wireless eszközei lehetnek szóra érdemesek.
A JBL Flip kivételével mind kipróbálható Apple Store-ban. Amint lesz rá lehetőségem, élni fogok vele.
(#8) Ati1979: Tény, hogy nem érnek ennyit hangjuk alapján, de a design-t, hordozhatóságot és extrákat meg kell fizetni. Hordozható hangkeltők nem lesznek elfogadható minőségben. Viszont ha már itt tartunk, a te B&W-d sem ér $500-t, mégis megvetted.
-
MarQs
senior tag
A €149.99 kicsit kiveri a biztosítékot... még ha kezdő ár is.
-
Ati1979
veterán
Kérdés az, hogy valaki ez is az ipari hulladékok körét gazdagítja-e?
Valószínűleg így van....
-
Dare2Live
félisten
Vkinek tapasztalata ezekkel a vezetéknélküli BTs hangszorokkal van? Mindenképp vmi jobbféle kéne aptX és AACt min meg kéne ugrania.
-
Day 'n' Nite
tag
Nem tűnik rossznak, bár a piros olyan mint egy macskaszem
-
pusszycat
nagyúr
Impozáns. 7 óra az elég jó viszonyítva. És nem nézik gránátnak sem. Az NFC-ért köszönet.
-
banhammer
veterán
Tessék mondani ez nem ipari hulladék?
-
törölt tag
Tessék mondani, ez már gettóblaszter?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest