Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is így vagyok vele. Órának igazából használhatatlanok ezek, bár próbálkoznak nagyon, de nem igazán komoly sikerrel egyelőre. Meg is látszik a droidos okosórák piacán, hogy nem nagyon megy a piac, az órák közül még talán ez az, aminek komolyabb vevőtábora van. Mondjuk nem az ár miatt, mert oké, hogy simán 100-150 ezer egy normális okosóra, de mondjuk egy neves mechanikus óra ennél is jóval drágább tud lenni. Viszont amiét nem lehet sajnos komolyan venni ezeket a kiegészítőket, mert az ilyen 1-2 napos üzemidő egy óránál elég gyenge. Mondjuk akármit tud, de legalább pár hétig menjen már egy töltéssel.
Egyelőre én többek közt ezért is voksolok inkább a fitnesz karperecekre, ott nem is kell kijelző, de cserébe olcsóbbak, tudnak rezegni, vízállóak, és van hrm is többnél. És sokkal jobb üzemidőket tudnak produkálni. -
bmwk1200s
őstag
Alapvetoen teljesen egyetertek veled. Raadasul es fanatikus mechanikus ora rajongo vagyok. Mivel en macOS-t es iOS-t hasznalok adott hogy a veluk nativan kommunikalo, digitalis fitneszedzot valasztom. (Balaeset, terdgondok, fizikoterapia nem reszletezem; erre nekem tokeletes)
Elfogadom, hogy nem valo mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest