- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Alapvetoen teljesen egyetertek veled. Raadasul es fanatikus mechanikus ora rajongo vagyok. Mivel en macOS-t es iOS-t hasznalok adott hogy a veluk nativan kommunikalo, digitalis fitneszedzot valasztom. (Balaeset, terdgondok, fizikoterapia nem reszletezem; erre nekem tokeletes)
Elfogadom, hogy nem valo mindenkinek -
bmwk1200s
őstag
Volt mar egy teszt a series 2-vel.
Egy futo tesztelte iPhone-al es iPhone nelkul.
(Ertelemszeruen ha nincs mellette iPhone hasznalja a sajat GPS-et)
Nelkule 5ora es egy kicsi, tehat futashoz idealis. Vele ket nap.En ugy vagyok vele hogy alapvetoen nem tolt lassan, tehat ha hazaerek felrakom tolteni; alvashoz felveszem mert azt is erdekel; reggel amig keszulodok megint felrakom tolteni es ugy indulok majd a napnak. Igy siman birnia kell. -
bmwk1200s
őstag
Megnezzuk majd hogy teljesit az uszodaban.
Csak gyozzem kivarni mire a megrendelt Nike+ model oktober vegere megjon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest