- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pereces
tag
Elég drága óra ez, ennyi pénzért már automata svájci órát lehet venni pl. Tissot (£400, igaz a mechanika egy része kínai) a legdrágább alma series 2 karóra ezer font körül van
ennyi pénzért már Tag Hauert adnak. A connect £1100 körül van most de mechanikust v. automatát is lehet kapni ennyiért. Pl. a Baume&Mericer is itt kezdődik az meg nem épen egy kommersz svájci óra
Jöhetnének már automata mechanizmussal ellátott smartwatch ahol a csukló mozgatással töltődne az akku.
-
moleculez
veterán
Amennyit én alszom, azt aztán lesheti bármilyen eszköz, ha pont eltalálja 😂 Amúgy egy bajom van az AW-vel, hogy nem tetszik. Gear S3 esélyesebb.
-
Kékes525
félisten
válasz
#16820480 #25 üzenetére
Nem egészen, a többit hasznosnak tartom, de nagyon sokszor látom, hogy alvásnak minősíti a Fitbit Charge HR-em az esti fotelbe való elhelyezkedésemet a TV-nézéshez. Kényelmesen hátradűlök, nem mozgok és ez szerinte alvás. Éjjel pedig alvásnak írja ki azokat az időket, amikor tudatomnál voltam, de nem mozogtam.
-
Pjotr
senior tag
Itt senki nem emlékszik mar a felhuzos órákra? Annak se volt túl hosszú az üzemideje
-
HaZsolt
őstag
Milyen csöpp az akksi
.
-
törölt tag
Én is így vagyok vele. Órának igazából használhatatlanok ezek, bár próbálkoznak nagyon, de nem igazán komoly sikerrel egyelőre. Meg is látszik a droidos okosórák piacán, hogy nem nagyon megy a piac, az órák közül még talán ez az, aminek komolyabb vevőtábora van. Mondjuk nem az ár miatt, mert oké, hogy simán 100-150 ezer egy normális okosóra, de mondjuk egy neves mechanikus óra ennél is jóval drágább tud lenni. Viszont amiét nem lehet sajnos komolyan venni ezeket a kiegészítőket, mert az ilyen 1-2 napos üzemidő egy óránál elég gyenge. Mondjuk akármit tud, de legalább pár hétig menjen már egy töltéssel.
Egyelőre én többek közt ezért is voksolok inkább a fitnesz karperecekre, ott nem is kell kijelző, de cserébe olcsóbbak, tudnak rezegni, vízállóak, és van hrm is többnél. És sokkal jobb üzemidőket tudnak produkálni. -
bmwk1200s
őstag
Alapvetoen teljesen egyetertek veled. Raadasul es fanatikus mechanikus ora rajongo vagyok. Mivel en macOS-t es iOS-t hasznalok adott hogy a veluk nativan kommunikalo, digitalis fitneszedzot valasztom. (Balaeset, terdgondok, fizikoterapia nem reszletezem; erre nekem tokeletes)
Elfogadom, hogy nem valo mindenkinek -
bmwk1200s
őstag
Volt mar egy teszt a series 2-vel.
Egy futo tesztelte iPhone-al es iPhone nelkul.
(Ertelemszeruen ha nincs mellette iPhone hasznalja a sajat GPS-et)
Nelkule 5ora es egy kicsi, tehat futashoz idealis. Vele ket nap.En ugy vagyok vele hogy alapvetoen nem tolt lassan, tehat ha hazaerek felrakom tolteni; alvashoz felveszem mert azt is erdekel; reggel amig keszulodok megint felrakom tolteni es ugy indulok majd a napnak. Igy siman birnia kell. -
Kékes525
félisten
Nem igazán látom az előnyét az okosóráknak, túl drágán mérik az időt és az akkumulátor idejük nevetséges. Inkább rendes óra + okostelefon + esetleg okos karkötő.
-
Csapoati
nagyúr
Egyedül az üzemidő tűnik aggályosnak, az viszont nagyon.
-
bmwk1200s
őstag
Megnezzuk majd hogy teljesit az uszodaban.
Csak gyozzem kivarni mire a megrendelt Nike+ model oktober vegere megjon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Yettel topik
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest