Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Szerintem a fehér normál és e piros akkumulátor gyártási költségében nincs különbség. A szín lehet ezért van, hogy könnyebb legyen megkülönbözteti az utángyártott termékektől.
-
opr
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Valószínűleg saját maguknak, amolyan gyártási/minőségi folozófia miatt. Kimutatható, hogy ha bármit összegányolsz (úgyse látja senki), akkor egy idő után eljutsz a "jó az úgy" szemlélethez.
De lehtne azt is mondani, hogy sok ember úgy vesz akármit, hogy megnézi, mennyire jól szerelhető/megkérdez egy szakit/akármi.
Ha a belseje össze van gányolva, akkor tartózkodni fog tőle, míg ha azt látja, hogy szépen odafigyelnek arra is, ami nincs annyira a képedbe tolva, akkor azt tekintheti egy minőségi garanciának, hogy még arra is figyelnek.
Szerintem ezért, és szerintem igazából jogos, nekem tetszik. -
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
én egyetértek azzal a filozófiával, hogy egy termék ott is legyen szép, amit nem látok minden nap. jobb érzés egy rendezettebb átláthatóbb belsővel találkozni, ha valamiért szét kell szednem, mint egy összehányt akármilyen munkával.
nekem mint apple "fanatikusnak" ez fontos dolog, és kifejezetten örülök hogy a oneplus elkezdett odafigyelni rá. szép telefonnak tartom.
che 1990: mint láthatod nem irónia volt, nyilván nem így reagáltam volna ha az.
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #3 üzenetére
ez most komoly? abba is bele kell kötni ha valami szép? elképesztő már ez a fórum... ha másba nem, akkor MINEK CSINÁLJÁK SZÉPRE!!!4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Könnyebb odahaza, filléres eszközökkel hozzájutni a OnePlus második készülékének belső komponenseihez, mint az előd esetében.
- Autós topik
- Milyen routert?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest