- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Szerintem a fehér normál és e piros akkumulátor gyártási költségében nincs különbség. A szín lehet ezért van, hogy könnyebb legyen megkülönbözteti az utángyártott termékektől.
-
opr
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Valószínűleg saját maguknak, amolyan gyártási/minőségi folozófia miatt. Kimutatható, hogy ha bármit összegányolsz (úgyse látja senki), akkor egy idő után eljutsz a "jó az úgy" szemlélethez.
De lehtne azt is mondani, hogy sok ember úgy vesz akármit, hogy megnézi, mennyire jól szerelhető/megkérdez egy szakit/akármi.
Ha a belseje össze van gányolva, akkor tartózkodni fog tőle, míg ha azt látja, hogy szépen odafigyelnek arra is, ami nincs annyira a képedbe tolva, akkor azt tekintheti egy minőségi garanciának, hogy még arra is figyelnek.
Szerintem ezért, és szerintem igazából jogos, nekem tetszik. -
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
én egyetértek azzal a filozófiával, hogy egy termék ott is legyen szép, amit nem látok minden nap. jobb érzés egy rendezettebb átláthatóbb belsővel találkozni, ha valamiért szét kell szednem, mint egy összehányt akármilyen munkával.
nekem mint apple "fanatikusnak" ez fontos dolog, és kifejezetten örülök hogy a oneplus elkezdett odafigyelni rá. szép telefonnak tartom.
che 1990: mint láthatod nem irónia volt, nyilván nem így reagáltam volna ha az.
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #3 üzenetére
ez most komoly? abba is bele kell kötni ha valami szép? elképesztő már ez a fórum... ha másba nem, akkor MINEK CSINÁLJÁK SZÉPRE!!!4444
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged