Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz sz.balazs.95 #24 üzenetére
Szerintem a fehér normál és e piros akkumulátor gyártási költségében nincs különbség. A szín lehet ezért van, hogy könnyebb legyen megkülönbözteti az utángyártott termékektől.
-
opr
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #24 üzenetére
Valószínűleg saját maguknak, amolyan gyártási/minőségi folozófia miatt. Kimutatható, hogy ha bármit összegányolsz (úgyse látja senki), akkor egy idő után eljutsz a "jó az úgy" szemlélethez.
De lehtne azt is mondani, hogy sok ember úgy vesz akármit, hogy megnézi, mennyire jól szerelhető/megkérdez egy szakit/akármi.
Ha a belseje össze van gányolva, akkor tartózkodni fog tőle, míg ha azt látja, hogy szépen odafigyelnek arra is, ami nincs annyira a képedbe tolva, akkor azt tekintheti egy minőségi garanciának, hogy még arra is figyelnek.
Szerintem ezért, és szerintem igazából jogos, nekem tetszik.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
buvartacsko
addikt
válasz sz.balazs.95 #22 üzenetére
én egyetértek azzal a filozófiával, hogy egy termék ott is legyen szép, amit nem látok minden nap. jobb érzés egy rendezettebb átláthatóbb belsővel találkozni, ha valamiért szét kell szednem, mint egy összehányt akármilyen munkával.
nekem mint apple "fanatikusnak" ez fontos dolog, és kifejezetten örülök hogy a oneplus elkezdett odafigyelni rá. szép telefonnak tartom.
che 1990: mint láthatod nem irónia volt, nyilván nem így reagáltam volna ha az.
-
buvartacsko
addikt
válasz sz.balazs.95 #3 üzenetére
ez most komoly? abba is bele kell kötni ha valami szép? elképesztő már ez a fórum... ha másba nem, akkor MINEK CSINÁLJÁK SZÉPRE!!!4444
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest