Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs.adam9
tag
7/10 tehát "könnyű" szerelni. Gondolom, ha garisan szervizbe megy az nem Mo.-n lesz.
-
ctvagyok
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Szerintem a fehér normál és e piros akkumulátor gyártási költségében nincs különbség. A szín lehet ezért van, hogy könnyebb legyen megkülönbözteti az utángyártott termékektől.
-
opr
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Valószínűleg saját maguknak, amolyan gyártási/minőségi folozófia miatt. Kimutatható, hogy ha bármit összegányolsz (úgyse látja senki), akkor egy idő után eljutsz a "jó az úgy" szemlélethez.
De lehtne azt is mondani, hogy sok ember úgy vesz akármit, hogy megnézi, mennyire jól szerelhető/megkérdez egy szakit/akármi.
Ha a belseje össze van gányolva, akkor tartózkodni fog tőle, míg ha azt látja, hogy szépen odafigyelnek arra is, ami nincs annyira a képedbe tolva, akkor azt tekintheti egy minőségi garanciának, hogy még arra is figyelnek.
Szerintem ezért, és szerintem igazából jogos, nekem tetszik. -
sz.balazs.95
veterán
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Ezt én értem, de pl. kiszedhető akkuval még meg is érteném a dolgot, de így fura.
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
én egyetértek azzal a filozófiával, hogy egy termék ott is legyen szép, amit nem látok minden nap. jobb érzés egy rendezettebb átláthatóbb belsővel találkozni, ha valamiért szét kell szednem, mint egy összehányt akármilyen munkával.
nekem mint apple "fanatikusnak" ez fontos dolog, és kifejezetten örülök hogy a oneplus elkezdett odafigyelni rá. szép telefonnak tartom.
che 1990: mint láthatod nem irónia volt, nyilván nem így reagáltam volna ha az.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
Nem belekötöttem, csak nem értem az okát.
Engem konkrétan nem zavar - csak ha én cég lennék, nem biztos, hogy akár csak 0,01€ többletet is költenék a felhasználó számára láthatatlan dologra.Érted?
Nem értem, miért kell élből kötekedésnek venni egy szimpla kérdést, de azt meg pláne nem, hogy kb. olyan stílusban írsz, mintha személyesen téged sértettelek volna meg ezzel.
-
ncc1701
veterán
Nem semmi, h ilyen szempontból is milyen korrekt telefon, ezt még sk is szét merném szedni.
-
che 1990
tag
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #3 üzenetére
ez most komoly? abba is bele kell kötni ha valami szép? elképesztő már ez a fórum... ha másba nem, akkor MINEK CSINÁLJÁK SZÉPRE!!!4444
-
icp1970
senior tag
Most komolyan.Ennek a pontozásnak mi értelme van?
-
Kékes525
félisten
Igaz, de a könnyű szerelhetőség fontos lehet.
-
kerobi
senior tag
Nem értem miért nem csinálnak legó telefonokat? Már régen feltalálták.
-
válasz
Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Az összes htc től... Egyik sem szervízbarát.Rengeteg ragasztó stb stb...
-
Nem egy HTC One M7 hála isten. Attól félnek a szervizesek mint a tűztől.
-
törölt tag
Írtak olyasmit, hogy a soc körül lett véve valami jó hővezető anyaggal.
Erről mond valamit az ifixit? -
Öröm ilyen telefont látni amit egyszerű szétszedni..
-
ctvagyok
őstag
Kell is, mert gyorsabb magad megjavítani a 1+2-t, mint ha garanciáztatni akarnád
-
Javítás terén viszont jó hír lehet a könnyen hozzá férhető javítandó egység helye.
-
hemaka
nagyúr
Egész jól szét lehet szedni, így otthon könnyen kicserélhetsz magadnak ezt-azt, ha elromlik.
-
törölt tag
Hozzájutni =/= hozzáférni.
-
sz.balazs.95
veterán
Amúgy minek csinálnak ilyen dizájnos akkut, ha azt normál esetben a felhasználó nem is fogja látni soha?
Azaz ha követi a gyártói utasítást, és nem szedi szét házilag. -
csabi94
őstag
Lehet, hogy odavan az akksid, nem mersz belevágni, de azért rákeresel, látod, hogy könnyű, és megcsinálod ahelyett, hogy szervízbe vinnéd.
-
jUUh
addikt
Tulajdonképpen mi értelme pontozni a készüléket, egy átlag júzer úgysem szedi szét darabokra a készüléket, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Könnyebb odahaza, filléres eszközökkel hozzájutni a OnePlus második készülékének belső komponenseihez, mint az előd esetében.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung A32 5G Használt,Szép Újszerű Állapot!Packeta Ingyen!
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy S24 FE / S24 / Flip6 / Fold6 új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 (Dual Sim)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest