- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs.adam9
tag
7/10 tehát "könnyű" szerelni. Gondolom, ha garisan szervizbe megy az nem Mo.-n lesz.
-
-
ctvagyok
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Szerintem a fehér normál és e piros akkumulátor gyártási költségében nincs különbség. A szín lehet ezért van, hogy könnyebb legyen megkülönbözteti az utángyártott termékektől.
-
opr
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Valószínűleg saját maguknak, amolyan gyártási/minőségi folozófia miatt. Kimutatható, hogy ha bármit összegányolsz (úgyse látja senki), akkor egy idő után eljutsz a "jó az úgy" szemlélethez.
De lehtne azt is mondani, hogy sok ember úgy vesz akármit, hogy megnézi, mennyire jól szerelhető/megkérdez egy szakit/akármi.
Ha a belseje össze van gányolva, akkor tartózkodni fog tőle, míg ha azt látja, hogy szépen odafigyelnek arra is, ami nincs annyira a képedbe tolva, akkor azt tekintheti egy minőségi garanciának, hogy még arra is figyelnek.
Szerintem ezért, és szerintem igazából jogos, nekem tetszik. -
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Ezt én értem, de pl. kiszedhető akkuval még meg is érteném a dolgot, de így fura.
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
én egyetértek azzal a filozófiával, hogy egy termék ott is legyen szép, amit nem látok minden nap. jobb érzés egy rendezettebb átláthatóbb belsővel találkozni, ha valamiért szét kell szednem, mint egy összehányt akármilyen munkával.
nekem mint apple "fanatikusnak" ez fontos dolog, és kifejezetten örülök hogy a oneplus elkezdett odafigyelni rá. szép telefonnak tartom.
che 1990: mint láthatod nem irónia volt, nyilván nem így reagáltam volna ha az.
-
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
Nem belekötöttem, csak nem értem az okát.
Engem konkrétan nem zavar - csak ha én cég lennék, nem biztos, hogy akár csak 0,01€ többletet is költenék a felhasználó számára láthatatlan dologra.Érted?
Nem értem, miért kell élből kötekedésnek venni egy szimpla kérdést, de azt meg pláne nem, hogy kb. olyan stílusban írsz, mintha személyesen téged sértettelek volna meg ezzel.
-
ncc1701
veterán
Nem semmi, h ilyen szempontból is milyen korrekt telefon, ezt még sk is szét merném szedni.
-
che 1990
tag
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #3 üzenetére
ez most komoly? abba is bele kell kötni ha valami szép? elképesztő már ez a fórum... ha másba nem, akkor MINEK CSINÁLJÁK SZÉPRE!!!4444
-
icp1970
senior tag
Most komolyan.Ennek a pontozásnak mi értelme van?
-
Kékes525
félisten
Igaz, de a könnyű szerelhetőség fontos lehet.
-
kerobi
senior tag
Nem értem miért nem csinálnak legó telefonokat? Már régen feltalálták.
-
válasz
Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Az összes htc től... Egyik sem szervízbarát.Rengeteg ragasztó stb stb...
-
Nem egy HTC One M7 hála isten. Attól félnek a szervizesek mint a tűztől.
-
törölt tag
Írtak olyasmit, hogy a soc körül lett véve valami jó hővezető anyaggal.
Erről mond valamit az ifixit? -
Öröm ilyen telefont látni amit egyszerű szétszedni..
-
ctvagyok
őstag
Kell is, mert gyorsabb magad megjavítani a 1+2-t, mint ha garanciáztatni akarnád
-
Javítás terén viszont jó hír lehet a könnyen hozzá férhető javítandó egység helye.
-
hemaka
nagyúr
Egész jól szét lehet szedni, így otthon könnyen kicserélhetsz magadnak ezt-azt, ha elromlik.
-
törölt tag
Hozzájutni =/= hozzáférni.
-
Amúgy minek csinálnak ilyen dizájnos akkut, ha azt normál esetben a felhasználó nem is fogja látni soha?
Azaz ha követi a gyártói utasítást, és nem szedi szét házilag. -
csabi94
őstag
Lehet, hogy odavan az akksid, nem mersz belevágni, de azért rákeresel, látod, hogy könnyű, és megcsinálod ahelyett, hogy szervízbe vinnéd.
-
jUUh
addikt
Tulajdonképpen mi értelme pontozni a készüléket, egy átlag júzer úgysem szedi szét darabokra a készüléket, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nintendo Switch 2
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi 13 Pro
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged