- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacs.adam9
tag
7/10 tehát "könnyű" szerelni. Gondolom, ha garisan szervizbe megy az nem Mo.-n lesz.
-
-
ctvagyok
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Szerintem a fehér normál és e piros akkumulátor gyártási költségében nincs különbség. A szín lehet ezért van, hogy könnyebb legyen megkülönbözteti az utángyártott termékektől.
-
opr
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Valószínűleg saját maguknak, amolyan gyártási/minőségi folozófia miatt. Kimutatható, hogy ha bármit összegányolsz (úgyse látja senki), akkor egy idő után eljutsz a "jó az úgy" szemlélethez.
De lehtne azt is mondani, hogy sok ember úgy vesz akármit, hogy megnézi, mennyire jól szerelhető/megkérdez egy szakit/akármi.
Ha a belseje össze van gányolva, akkor tartózkodni fog tőle, míg ha azt látja, hogy szépen odafigyelnek arra is, ami nincs annyira a képedbe tolva, akkor azt tekintheti egy minőségi garanciának, hogy még arra is figyelnek.
Szerintem ezért, és szerintem igazából jogos, nekem tetszik. -
válasz
buvartacsko #23 üzenetére
Ezt én értem, de pl. kiszedhető akkuval még meg is érteném a dolgot, de így fura.
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #22 üzenetére
én egyetértek azzal a filozófiával, hogy egy termék ott is legyen szép, amit nem látok minden nap. jobb érzés egy rendezettebb átláthatóbb belsővel találkozni, ha valamiért szét kell szednem, mint egy összehányt akármilyen munkával.
nekem mint apple "fanatikusnak" ez fontos dolog, és kifejezetten örülök hogy a oneplus elkezdett odafigyelni rá. szép telefonnak tartom.
che 1990: mint láthatod nem irónia volt, nyilván nem így reagáltam volna ha az.
-
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
Nem belekötöttem, csak nem értem az okát.
Engem konkrétan nem zavar - csak ha én cég lennék, nem biztos, hogy akár csak 0,01€ többletet is költenék a felhasználó számára láthatatlan dologra.Érted?
Nem értem, miért kell élből kötekedésnek venni egy szimpla kérdést, de azt meg pláne nem, hogy kb. olyan stílusban írsz, mintha személyesen téged sértettelek volna meg ezzel.
-
ncc1701
veterán
Nem semmi, h ilyen szempontból is milyen korrekt telefon, ezt még sk is szét merném szedni.
-
che 1990
tag
válasz
buvartacsko #19 üzenetére
-
buvartacsko
addikt
válasz
sz.balazs.95 #3 üzenetére
ez most komoly? abba is bele kell kötni ha valami szép? elképesztő már ez a fórum... ha másba nem, akkor MINEK CSINÁLJÁK SZÉPRE!!!4444
-
icp1970
senior tag
Most komolyan.Ennek a pontozásnak mi értelme van?
-
Kékes525
félisten
Igaz, de a könnyű szerelhetőség fontos lehet.
-
kerobi
senior tag
Nem értem miért nem csinálnak legó telefonokat? Már régen feltalálták.
-
válasz
Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Az összes htc től... Egyik sem szervízbarát.Rengeteg ragasztó stb stb...
-
Nem egy HTC One M7 hála isten. Attól félnek a szervizesek mint a tűztől.
-
törölt tag
Írtak olyasmit, hogy a soc körül lett véve valami jó hővezető anyaggal.
Erről mond valamit az ifixit? -
Öröm ilyen telefont látni amit egyszerű szétszedni..
-
ctvagyok
őstag
Kell is, mert gyorsabb magad megjavítani a 1+2-t, mint ha garanciáztatni akarnád
-
Javítás terén viszont jó hír lehet a könnyen hozzá férhető javítandó egység helye.
-
hemaka
nagyúr
Egész jól szét lehet szedni, így otthon könnyen kicserélhetsz magadnak ezt-azt, ha elromlik.
-
törölt tag
Hozzájutni =/= hozzáférni.
-
Amúgy minek csinálnak ilyen dizájnos akkut, ha azt normál esetben a felhasználó nem is fogja látni soha?
Azaz ha követi a gyártói utasítást, és nem szedi szét házilag. -
csabi94
őstag
Lehet, hogy odavan az akksid, nem mersz belevágni, de azért rákeresel, látod, hogy könnyű, és megcsinálod ahelyett, hogy szervízbe vinnéd.
-
jUUh
addikt
Tulajdonképpen mi értelme pontozni a készüléket, egy átlag júzer úgysem szedi szét darabokra a készüléket, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged