- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Nekem 2013-as Nexus 7-em van. Az első 5.0.0-ás verzióval nekem is volt gondom, gondoltam is, hogy visszatérek a Kitkat-ra, de vártam inkább javításra. Jött a 5.0.1: jobb lett, most 5.0.2-vel már semmi gondom, jól megy, gyors, nem dobál wifit. Tényleg az 1 gigával lehet gond, nem optimaliztak jól régebbi cuccokra.
-
Attol, hogy kiadjak, meg nem kotelezo felrakni. Ha pedig felraktad, es nem tetszik, vissza lehet terni masikra. Sajnos nen csak az android ilyen.
Sok baratom belefutott, hogy frissitette az iphone4-et 7-es iosre, 4s-t pedig 8-asra, mind megbanta. A kulonbseg annyi, hogy ott nincs visszavaltas...
En a nexus4-em 4.2.2-vel hasznaltam, majd 4.4, 4.3-at teljesen kihagytam, egy bughalmaz volt.
Lolli-t megjelenes ota hasznalok ( 2 honapja ), az elso verziok hasznalhatatlanok voltak, elismerem, de ez is inkabb az optimalizalas hianya miatt volt, mara mar teljesen masik dimenzio ugyanazon telefon az uj szoftverrel.
Mennali : nem maradtal le semmirol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest