- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Mivel olvasom a G3 topikot (vásárlási szándékom okán) ezért tudom, hogy ott sem fenékig tejfel az élet gyári Lollipoppal, bugok ott is akadnak. A "semmi probléma" inkább úgy volna helyes, hogy "semmi olyan ami engem zavar". Azért ez nagy különbség.
Azt aláírom, hogy a Nexus 7 mára már csak középkategória, de ez nem kifogás: Motorola G-ben is csak 1GB RAM van és a Snapdragon 400 sem egy erőmű, mégis messze-messze sokkal jobban optimalizált Lollipopot kapott, mint amit a Google képes volt kinyögni.
-
Stauffenberg
nagyúr
Akkor komolykodás:
Nekem official Android 5.0.2 van fent a Nexus 7 táblagépemen és borzalmasan szar. Az 5.0 óta javult már, nem akadozik állandóan, nem csinál 30-40 másodperces lefagyásokat 10 percenként, de még így is messze elmarad a teljesítmény az elvárhatótól (érted, amit egy még támogatott Nexus készüléktől, meg egy official, szűztiszta stock ROM-tól várnál). Sokan visszarakták a 4.4.4-et, lassan én is így teszek.
Persze azt elhiszem, hogy Nexus 5, Nexus 6 meg Nexus 9 esetén nem ez a helyzet, de igenis vannak gondok a Lollipop frissítéssel. Attól mert te személyesen Recska Béla nem tapasztalod őket, attól még jogosak a kritikák.
Még mielőtt: Vírusirtót, RAM pucolót meg egyéb haszontalan marhaságokat én sem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest