- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
ak76
senior tag
"Papíron létező garancia"
Aha,persze,Galaxy S3-S4-Note3 Neo,most csak ez a három készülék ugrik be amit a Samsung házhoz jövős,prémium garanciájával javíttattam,beregisztrál,időpont egyeztet,kiérkezik,20 perc alatt megjavít (többnyire fullra kicserél),majd viszlát.
Kíváncsi vagyok hogy egy behaló Xiaominál ez hogy néz ki,illetve nem,volt szürkeimportos MI2 32Gb-m MI3-asom,Note-om,szerencsére egyikkel sem volt bajom,de ha lett volna akkor saját költségen posta kínába,reménykedik,türelemmel vár heteket,és ha szerencséje van,és nem egy vasalót kap vissza,talán meg is csinálják,mindezt 100K-s telefonnál.
Köszi,én nem vagyok ennyire kalandvágyó.
Majd ha lesz tisztességes supportjuk,akkor újra kiadok érte akár több pénzt is. -
törölt tag
Egy idő után úgyis kénytelenek lesznek terjeszkedni, mert megrekednek. Az emberek jó nagy többségének meg nem alternatíva kintről rendelni. ÉS őket sem fogja meghatni, hogy Nigériában az Aman bácsi harmadik fia milyen jó ötletnek tartja ezt.
Az ezzel felmerülő tetemes költséget meg kénytelenek lesznek ráterhelni a készülékekre.
Sőt, az sem alternatíva, ha olyan cég árulja egy adott márka készülékét, ahol a vásárló nincs jogviszonyban a szervizzel, csak a céggel. Azzal kb. ki lehet törölni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mindig alig öt éves a Xiaomi, az eladások számában azonban idén is a legnagyobbakkal vetekedhet, a cél pedig a százmilliós álomhatár elérése.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest