- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
A magam részéről tudok nyilatkozni: szegény vagyok, mint a templom egere, így egyetlen PC-m van, ami immár 5,5 éves. Mivel MMO-kkal játszom, nekem ez tökéletesen meg is felel platformnak. (viszont a Brütal Legend óta szívom a fogam, hogy egyszer be kell szereznem valamilyen konzolt; és aktívabb hírező koromban - ami nem mostanában volt - bármilyen platformra jövő játékról írtam, nem befolyásolt, hogy mim van és mim nincs)
-
Zsoccc
senior tag
Ez egy bonyolult dolog, nyilván valamilyen szinten az is befolyásol, ettől függetlenül személy szerint azt hiszem mindig törekedtem az objektivitásra és egyik platformot sem helyeztem a másik elé (na jó egyet igen, de a DC már az örök konzolos mezőkre távozott, szóval az nem számít
). A Gamepod közössége még mindig egy nagyon erősen formálódó közösség, aminek jókora része eleve adott, mi azon vagyunk, hogy minél szélesebb kört tudjunk "kiszolgálni", de közben nem kívánjuk azokat sem cserben hagyni akik a kezdetektől fogva vannak itt. Sok változás lesz még az elkövetkezendő időszakban, és csak remélni tudom, hogy a legtöbben megtalálják majd a számításukat, ettől függetlenül azt is tudom, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, ez hogy őszinte legyek nem is cél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged