- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoccc
senior tag
válasz
WonderCSabo #102 üzenetére
Ajánlom a 11-es hozzászólásomat is, áttanulmányozásra.
-
Zsoccc
senior tag
Ez egy bonyolult dolog, nyilván valamilyen szinten az is befolyásol, ettől függetlenül személy szerint azt hiszem mindig törekedtem az objektivitásra és egyik platformot sem helyeztem a másik elé (na jó egyet igen, de a DC már az örök konzolos mezőkre távozott, szóval az nem számít
). A Gamepod közössége még mindig egy nagyon erősen formálódó közösség, aminek jókora része eleve adott, mi azon vagyunk, hogy minél szélesebb kört tudjunk "kiszolgálni", de közben nem kívánjuk azokat sem cserben hagyni akik a kezdetektől fogva vannak itt. Sok változás lesz még az elkövetkezendő időszakban, és csak remélni tudom, hogy a legtöbben megtalálják majd a számításukat, ettől függetlenül azt is tudom, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, ez hogy őszinte legyek nem is cél.
-
Zsoccc
senior tag
Azért abban nem vagyok egészen biztos, de az tény, hogy nem számolom szóval akár igaz is lehet. Bár azért egy kizárólag konzolokkal foglalkozó oldal esetében meglepő is lenne ha nem törekedne arra, hogy több konzolos hírt közöljön, mint egy multiplatform oldal. Mint mondottam eredendően, ahogy azt a felmérés is mutatja a PC-s közösség van többségben, éppen ezért nem lehet egyik napról a másikra változtatni, hogy más rétegeket is becsalogassunk, ez egy hosszú folyamat, amit csak kicsi lépésekkel lehet eredményesen kivitelezni.
-
Zsoccc
senior tag
Érdekes, hogy sokan csak egy fórumban gondolkoznak. A Gamepod egy portál, ami nem csak PC-s játékokkal foglalkozik. Tény, hogy testvérlapjai révén hatalmas PC-s táborral rendelkezik, de nem árt tisztán látni a százalékokat. Ha az általad feltett kérdést helyeznénk be ennek a helyére az torzított eredményt adna. Majd ha arra leszünk kíváncsiak akkor azt kérdezzük meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest