- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Ilyen apróságokon minek ennyire fennakadni? Nem teljesen mindegy neked, ha a PH feltesz egy szavazógépes kérdést és arra hányan szavaznak és, hogy ez most mennyire reprezentatív vagy nem az?
Az aktív PH közösségen belül igen is reprezentatív, ami nem feltétlenül egyezik a nagy magyaroroszágo átlaggal, ha ezt elfogadjuk, akkor most miért kell ebbe belekötni? Szerintem nagyon érdekes nézni a számok alakulását a PH! közösségen belül is. -
-Solt-
veterán
Azt látom, hogy vonzza a marharépákat a cikk, de szerencsére azért a 90% képes a szövegértelmezésre, és ennek megfelelően kezeli ezt a kérdést... kivétel meg mindig lesz. Engem sokkal jobban aggaszt, hogy ilyen júzerek teret kapnak akár egy LOGOUT blog formájában is!
Én táblagépről szavaztam mobilnettel, az asztali gépemen csípőből már az eredmény jelent meg a cikknél. Ha tényleg nem bírod a baromságot, akkor szerintem vonulj vissza egy kicsit... mondjuk most.
-
SpongyaBob
veterán
"hogy miért gáz egy ilyen módon készült "statisztika"
Megmondom én miért gáz: mert nem az Nvidia áll az élen. Ha ződ' lenne toronymagasan ott elől, akkor tök normális lenne a szavazás eredménye, állása, hitelessége ésatöbbi.
Ennyi van.
Dolgozd fel. Mást úgy sem tudsz tenni.
-
Raysen623
addikt
Na most már tényleg ideje lenne leállnod...egy gépről és csakis egyszer szavaztam! Arról az én nem tehetek, ha vannak olyanok még itt a fórumon is, akik ezt többször több gépről megtették. De igazából miért ne tehetné meg? Nem az a kérdés kinek melyik a szívügye, hanem milyen VGA-val rendelkezik, ami lehet több is több gép esetén, hiszen az is az övé! Tudtommal még szabad világban élünk, te pedig rögtön listázni akarsz mindenkit...ki vagy te kubatov II.???
-
-Solt-
veterán
Nem, a kérdés nem áll fenn, maximum akkor, ha valamibe mindenképpen bele akarsz kötni... kizárólag erre jó amit csinálsz. A kapott eredmény egy érdekesség... a törzstagok, akik napi szinten itt vannak, olvassák a híreket, érdekli őket a VGA téma, szavazni fognak, és így képet kapunk arról, hogy a "kemény mag" köreiben mi az eloszlás a két gyártó között... Például érdekes, hogy a globális számokkal ellentétben, itt az AMD tulajok vannak többségben.
-
szerintem meg sokkal nem. a közvéleménykutatások is így működnek, aki nem akar válaszolni, az nem válaszol. mégis reprezentatív az adott körre tekintve, ha megfelelő darabszámmal rendelkezik. három szavazatból nem lehet statisztikát csinálni, százból már inkább, és kb. ezer főt szoktak már megbízható mintának tekinteni. próbaképpen beszavaztam az utolsóra, 0,1%ot ugrott meg. ha 0,1% 1 szavazat, akkor megvan az ezer szavazat, szóval megnyugodhatsz.
-
sagem
addikt
Nem kell mindenben nagy mélységeket keresni, a PH egy vállalkozás, mozgásban kell tartani a közösséget, mindenkinek az a jó, ha pereg az oldal..látod, ehhez a témához is jött 200 hsz. Az vesz benne részt aki akar, lehet pöttyözni és/vagy kommentálni is..csak egy a sok "töltelék" tevékenység közül, ami az oldalon maradás idejét hosszabbítja
-
-Solt-
veterán
Idéznék,
így mintegy ezen felbuzdulva most házi közvélemény-kutatást indítunk. Míg a már említett grafikon a negyedévenként leszállított kártyák arányát mutatja, addig minket jobban érdekel, hogy az egyes PC-kben jelenleg milyen kártya lapul. Saját felmérésünk célja tehát egyszerű, azaz hogy képet kapjunk a PROHARDVER! olvasói által jelenleg használt grafikus kártyák arányáról,
Most ugyanezt még egyszer, egy kis extra segítséggel,
így mintegy ezen felbuzdulva most házi közvélemény-kutatást indítunk. Míg a már említett grafikon a negyedévenként leszállított kártyák arányát mutatja, addig minket jobban érdekel, hogy az egyes PC-kben jelenleg milyen kártya lapul. Saját felmérésünk célja tehát egyszerű, azaz hogy képet kapjunk a PROHARDVER! olvasói által jelenleg használt grafikus kártyák arányáról,
Egyéb kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest