- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
SpongyaBob #278 üzenetére
Most komolyan azt hozzuk ki a mondandómból, hogy az a legnagyobb bajom, hogy nem az Nvidia vezet? Rohadtul leszarom... azt nem tudom felfogni ép ésszel, hogy ezt bárki komolyan veszi ... vagy bármilyen téren reprezentatívnak gondolja....
(#284) -Solt-
"Én táblagépről szavaztam mobilnettel, az asztali gépemen csípőből már az eredmény jelent meg a cikknél."Na az aztán érdekes... Belépve több gépről úgy hogy már 2 eszközről szavaztam rohadtul nem jelenik meg a statisztika.... csak ha megint szavazok... Többen is "jelezték" már.... de neked megy.... Hmmm ügyes.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
SpongyaBob #281 üzenetére
Aki olyan vérfan, meg is érdemli..
Hányszor kaptam a fejemre én is (nVidia fan volnék sokak szerint).. Csomó AMD kártyám volt, mégis utóbbi időben nV párti lettem, annak ellenére, hogy AMD kártyám van megint. Mégse forog vérben a szemem az eredményt látva
-
Turbolada II
őstag
válasz
SpongyaBob #278 üzenetére
Engem nem lepett meg, hogy az AMD győzött. Szakmai fórumról és csóró országról van szó. Még szép, hogy a jobb ár/teljesítményű termék nyer.
freeapro: Az FX széria volt az igazi 3D lassító DX9 alatt.
-
törölt tag
válasz
SpongyaBob #117 üzenetére
Köszi.
Meglepő eddig a másik grafikonhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest