Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Azt látom, hogy vonzza a marharépákat a cikk, de szerencsére azért a 90% képes a szövegértelmezésre, és ennek megfelelően kezeli ezt a kérdést... kivétel meg mindig lesz. Engem sokkal jobban aggaszt, hogy ilyen júzerek teret kapnak akár egy LOGOUT blog formájában is!
Én táblagépről szavaztam mobilnettel, az asztali gépemen csípőből már az eredmény jelent meg a cikknél. Ha tényleg nem bírod a baromságot, akkor szerintem vonulj vissza egy kicsit... mondjuk most.
-
-Solt-
veterán
Nem, a kérdés nem áll fenn, maximum akkor, ha valamibe mindenképpen bele akarsz kötni... kizárólag erre jó amit csinálsz. A kapott eredmény egy érdekesség... a törzstagok, akik napi szinten itt vannak, olvassák a híreket, érdekli őket a VGA téma, szavazni fognak, és így képet kapunk arról, hogy a "kemény mag" köreiben mi az eloszlás a két gyártó között... Például érdekes, hogy a globális számokkal ellentétben, itt az AMD tulajok vannak többségben.
-
-Solt-
veterán
Idéznék,
így mintegy ezen felbuzdulva most házi közvélemény-kutatást indítunk. Míg a már említett grafikon a negyedévenként leszállított kártyák arányát mutatja, addig minket jobban érdekel, hogy az egyes PC-kben jelenleg milyen kártya lapul. Saját felmérésünk célja tehát egyszerű, azaz hogy képet kapjunk a PROHARDVER! olvasói által jelenleg használt grafikus kártyák arányáról,
Most ugyanezt még egyszer, egy kis extra segítséggel,
így mintegy ezen felbuzdulva most házi közvélemény-kutatást indítunk. Míg a már említett grafikon a negyedévenként leszállított kártyák arányát mutatja, addig minket jobban érdekel, hogy az egyes PC-kben jelenleg milyen kártya lapul. Saját felmérésünk célja tehát egyszerű, azaz hogy képet kapjunk a PROHARDVER! olvasói által jelenleg használt grafikus kártyák arányáról,
Egyéb kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest