- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
Raysen623 #274 üzenetére
Szóltam én hozzád... vagy most ezt nem értem.
Miért rossz az, hogy bármilyen készülékről szavazhatok akárhányszor? Nem regisztrált User vagy nem IP alapon legalább? Hanem böngésző?
Ha nem érted értitek a fentiek alapján, hogy miért gáz egy ilyen módon készült "statisztika" akkor nincs sok értelme erről beszélni...Használjátok majd ezt a totál értelmetlen kupac lópikula adathalmazt. arra amire akarjátok... Csak essen jól az a lényeg
-
törölt tag
válasz
Raysen623 #237 üzenetére
Nincs ebben semmi érdekes. AMD-t divat szidni, de tény, hogy a legjobb ár/teljesítmény az arányt AMD kártyák nyújtották az elmúlt évek során. Ez a magyar piacon pedig szerintem legtöbb ember számára elég fontos szempont.
Ebből következtetve még az is hozzá adódik, hogy a magyar felhasználók nem cserélik minden évben a hardvert, és biztos sokan vannak úgy, hogy régen megvették az AMD-t, mert akkor még nem volt ilyen rossz a közvélemény róla, de most meg már csak Nvidiát venne, de nem engedheti meg magának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest