- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szerintem meg sokkal nem. a közvéleménykutatások is így működnek, aki nem akar válaszolni, az nem válaszol. mégis reprezentatív az adott körre tekintve, ha megfelelő darabszámmal rendelkezik. három szavazatból nem lehet statisztikát csinálni, százból már inkább, és kb. ezer főt szoktak már megbízható mintának tekinteni. próbaképpen beszavaztam az utolsóra, 0,1%ot ugrott meg. ha 0,1% 1 szavazat, akkor megvan az ezer szavazat, szóval megnyugodhatsz.
-
tseng et6000 ftw
-
nincs túl nagy különbség méretben az nvidia és az amd között. a dolgozók létszáma hasonló, az árbevételük szintén. érték alatt nem igazán tudom, mit értesz, felteszem a kibocsájtott részvények és az árfolyam szorzatát. ez nem feltétlenül összehasonlítható minden helyzetben, pláne nem alkalmas arra, hogy fps-re, vagy hardverekre váltsuk át.
-
válasz
Menthirist #3 üzenetére
most már azért vannak 1%os eltérések is, szóval már kezd elég sok szavazat összegyűlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest