- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #39 üzenetére
Igen, nekem is ez jutott eszembe. Azért az anyagára kíváncsi lennék, mármint hogy milyen műanyagról/anyagról beszélünk, mert az sem mindegy...
-
gebro
aktív tag
Csak a párom meg ne lássa.
-
Sima Fejér szíjal szép lenne.
-
boncser
aktív tag
Nagyon sukár
-
AS
félisten
Nem
There are few things that scream class more loudly than coating a piece of consumer electronics in gold. Except, perhaps, for doing the same thing, but with Swarovski crystals. That's the truth-bomb that LG has just deposited into our laps, having announced it's bringing an OLED HDTV with such glittery detailing here at IFA. Why? We can't even begin to answer that question, but LG claims the 460-crystal pattern "turns a cutting-edge television into a work of art." There's no word on a price, but LG says this TV will go on sale in Europe this year -- we'd rather forego the crystals to get OLED down to a price that competes with the best LCDs and Ultra HD TVs instead.
55 ös
Ja és oled
-
Lomha 8V
addikt
Há' ez nagyon sukár tezs'vírem, majdnem olyan szípen fénylik min'd a rézkábel!
-
-
AS
félisten
LG már tv re is rak
-
dsr
senior tag
Na ezt már nevezem nagy dobásnak
-
joey04
titán
Ezt vártam! Így már kell, megyek is venni azonnal.
-
Kex613826
tag
Ha valamelyik Samsung terméken, akkor ezen van értelme a fizikai home gombnak, de miért kell olyan széles szíjat csinálni!
-
banhammer
veterán
Luxus gagyi oraszijjal...
Ugy kellett, mint egy falat kenyer.
-
fene_vad
senior tag
Swarowski mint luxus ékszergyártó? Juj.
-
C$abi
aktív tag
Mint egy falat kenyér.
-
-
Pali1119
tag
Ócska. Meg nem is igazán van összhangban a kettő. Nem baj, majd a csájéknak jó lesz.
-
Remiel
őstag
szerintem ez kéne legyen az alap és felárért adhatnák kövek nélkül úgyis megvenné a sok birka
-
Dr.Anonymus
addikt
ebből a szögből nézve úgy néz ki a gear S mint egy galaxy Alpha kicsinyítve..
-
törölt tag
Ez nem vitatható, általánosan ismert probléma. A Swarovski nem azért népszerű, mert olyan jó minőség lenne, azért szeretik használni az ő általuk gyártott kristályokat, mert mindig pótolható és nincs ára. Gyakorlatilag majdnem 0 költséges az ilyen design. Valódi költséget az ő esetükben mindig a hordozó felület ad (jelen esetben az okosóra). Amúgy a gyémánt is kiesik rendszeres használattól, ez a jó átfedő megoldás. Ennek a ragasztás és a foglalat az oka. Persze szekrényben tárolva nehezen esik ki. Ez egy rendszeres, mindennapi használatra szánt eszköz. Míg egy nem jó minőségű gyémánt pár ezer forintos tétel foglalattal, ötvöstől beszerzési áron, addig ezek a kristályok filléres anyagok.
-
törölt tag
Ezek szerintem te nem nagyon ismered a márkát. Az a probléma vele, kb. ártól függetlenül, hogy állandóan potyognak róla a kövek. Amit egyébként mindig megcsinálnak, pótolnak, de nagyon ronda. Ráadásul nem valami izgalmas mindig Swarovski boltba mászkálni. Gondolom továbbra is ők javítják, ha ilyen probléma merülne fel, más eset nem lenne túl logikus.
-
Dinsdale
tag
El tudok képzelni olyan terméket, amelyik nem az én ízlésemnek készült, ámde másnak tetszik.
Az óra ékszer is, nem? Miért ne lehetne csicsás?
-
MichaelSD
őstag
Ha van valami ami a giccs csúcsa, akkor Swarovski kötük van...
-
culas25
tag
Ez most gagyi, mert üveggyöngyökből áll az óraszíj. Persze ha meg gyémántokkal lenne kirakva, akkor az lenne a baj, hogy csak újgazdag p..csák vesznek ilyet.
Szerintem meg egy korrekt nőies óra lett, férfi szemmel én sem tudom értelmezni, de ismerem annyira a nőket, hogy odavissza lesznek, ha kapnak egyet kariraCsak nem tőlem, mert szerintem is hülyeség
-
Fr0z3n
őstag
Ez így elég ízléstelen lett.
Látom, nyelvészek is olvassák a híreket
-
törölt tag
Az lesz a frankó, amikor mennek folyamatosan "szervízelni" a szíjat, mert mindig elereszti 1 - 1 kövecske magát, aztán nagy szerencse, ha meg is találja.
-
tomee007007
addikt
Nagyon csecse
-
b4zsi-
őstag
Hihetetlen, hogy ez a kinézetet még az órában se tudják mellőzni. A szíj meg egyszerűen giccses.
-
pohár
félisten
R-rel
-
Cyberpunk
félisten
Ízléstelen szvsz.
-
Márko88
aktív tag
Ez már fontos volt !!
-
fi:zi'k
nagyúr
Mint egy falat kenyér.
-
Csiszolt üveg. Aztán megy a sírás a zaciban, mert szart sem adnak érte.
-
nobiand
aktív tag
Na végre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest