- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Az általad leírtakban van igazság, bár túlzol és sarkítasz. Szvsz sokkal használhatóbb egy normális droid, mint az RT. De oké, ezt vegyük úgy, hogy szubjektív. (Bár a piac már alkotott egy véleményt. Egymilliárdba került az MS-nek (Jah tudom, a User a hülye, meg mindenki troll is.)).
A lényeg, hogy te magad mondtad ki az igazságot. Jön az új generációs Windows tabok, egyre jobb SoC-okkal, egyre erősebb hardverrel, mire az RT eljut oda, hogy használhatóságban, tartalomkínálatban piacképes lesz, az "Atomos" cuccok agyon fogják verni minden fronton. Szerintem már a Bay T-s SoC-okal sem fogunk beleütközni olyan limitációkba, mint a most kifutó Clover Trail-el. Innentől kezdve az RT-nek csak ruppókért lesz létjogosultsága.
Tavaly még nem volt értelme az RT-nek a gyermekbetegségei miatt, jövőre már nem lesz értelme (hangsúlyozom, hogy ilyen áron), mert egy Atom mindent fog tudni, amit kell. RT meg jó lesz olcsó tabinak, afféle "butított Windows-nak - Ötvenezeré".
-
Gusztáv
addikt
Otthoni használatra szerintem is bőven elég a Win RT-s tablet, simán hozza egy iPad vagy Androidos táblagép szintjét plusz jóval több perifériát támogat. Komolyabb (céges) használatra a teljesítménye rendben is lenne, de mivel nem integrálható domain-be, itt meg is bukik a nagyobb cégeknél. Vállalati környezetre maradnak a Win 8 Pro-s gépek, akinek nagyon kell a teljesítmény, annak Haswell alapon. De a többségnek bőven elég lesz az új Atomos verzió, mivel a alkalmazások nagy része úgyis valamilyen felhőben fut.
@cairojack: ahol hivatalosan forgalmazzák, ott a Surface olcsóbb min az iPad vagy egy márkás Androido táblagép. De még itthon is megvehető 115e Ft-ért az első generációs Surface RT. Szóval ez a sokkal többe kerül dolog kicsit sántít.
-
cairojack
aktív tag
Igen ám, csak te meg azt nem veszed észre, hogy TE vagy a kivétel. Mert ha egy embernek nincs szüksége asztali progira, akkor annak valszeg elég egy jóval-jóval olcsóbb droid, ha meg kell az asztali app (mint nekem) akkor azt nem váltja ki semmi, se RT, se Droid se IOS.
Értem én, hogy van pár olyan ember, aki azt mondja, hogy ő szeret többet fizetni, kevesebbért, csak ez ritka mint a fehér holló... De látod pont te vagy a célközönség. Az emberek 99,99%-a meg nem így gondolkodik, mint az az RT-s eladások is mutatják...
Vígasztaljon az a tudat, hogy te "más" vagy (nem pejoratíve mondom).Nem mellesleg, az általad felsorolt progik futnak Atosmos Win8-on is, nem? "Akkómeg?"
Még mindíg nem derült ki mitől "jobb" az RT, mint a teljes Win8. Megint csak a ködösítés... -
cairojack
aktív tag
Hja, ezért is mondtam, hogy örökölte a Win gyengeségeit. Mert ugye a user (ha nem csak böngészik) előbb utóbb csak kijut az asztalra, az meg tableten vacak. Ezért nem jó semmire az RT. A szívás részt örökölte a windowsól, a lényeget (azt amitől több tudna lenni, mint egy IOS vagy egy Android) meg nem. Ára meg az egekben. Bukó...
-
vicze
félisten
Hát tök ugyanaz a Marvell vezérlő van mindegyikbe szóval akkor mindegyik Surface-en ugyan úgy kellene működön, csak FW-t kell frissíteni, így a régi próból is ki lehet akkor +1órát legalább csikarni.
Hát hogy változott-e valami csak úgy lehetne tesztelni, hogy messze hogy fogyaszt és közel hogy fogyaszt, csak azért mert nyilván dinamikusabban változtatja, így ha messzebb mész megnövekszik a fogyasztás, de a jelerősség állandó marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest