- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Az általad leírtakban van igazság, bár túlzol és sarkítasz. Szvsz sokkal használhatóbb egy normális droid, mint az RT. De oké, ezt vegyük úgy, hogy szubjektív. (Bár a piac már alkotott egy véleményt. Egymilliárdba került az MS-nek (Jah tudom, a User a hülye, meg mindenki troll is.)).
A lényeg, hogy te magad mondtad ki az igazságot. Jön az új generációs Windows tabok, egyre jobb SoC-okkal, egyre erősebb hardverrel, mire az RT eljut oda, hogy használhatóságban, tartalomkínálatban piacképes lesz, az "Atomos" cuccok agyon fogják verni minden fronton. Szerintem már a Bay T-s SoC-okal sem fogunk beleütközni olyan limitációkba, mint a most kifutó Clover Trail-el. Innentől kezdve az RT-nek csak ruppókért lesz létjogosultsága.
Tavaly még nem volt értelme az RT-nek a gyermekbetegségei miatt, jövőre már nem lesz értelme (hangsúlyozom, hogy ilyen áron), mert egy Atom mindent fog tudni, amit kell. RT meg jó lesz olcsó tabinak, afféle "butított Windows-nak - Ötvenezeré".
-
Gusztáv
addikt
Otthoni használatra szerintem is bőven elég a Win RT-s tablet, simán hozza egy iPad vagy Androidos táblagép szintjét plusz jóval több perifériát támogat. Komolyabb (céges) használatra a teljesítménye rendben is lenne, de mivel nem integrálható domain-be, itt meg is bukik a nagyobb cégeknél. Vállalati környezetre maradnak a Win 8 Pro-s gépek, akinek nagyon kell a teljesítmény, annak Haswell alapon. De a többségnek bőven elég lesz az új Atomos verzió, mivel a alkalmazások nagy része úgyis valamilyen felhőben fut.
@cairojack: ahol hivatalosan forgalmazzák, ott a Surface olcsóbb min az iPad vagy egy márkás Androido táblagép. De még itthon is megvehető 115e Ft-ért az első generációs Surface RT. Szóval ez a sokkal többe kerül dolog kicsit sántít.
-
cairojack
aktív tag
Igen ám, csak te meg azt nem veszed észre, hogy TE vagy a kivétel. Mert ha egy embernek nincs szüksége asztali progira, akkor annak valszeg elég egy jóval-jóval olcsóbb droid, ha meg kell az asztali app (mint nekem) akkor azt nem váltja ki semmi, se RT, se Droid se IOS.
Értem én, hogy van pár olyan ember, aki azt mondja, hogy ő szeret többet fizetni, kevesebbért, csak ez ritka mint a fehér holló... De látod pont te vagy a célközönség. Az emberek 99,99%-a meg nem így gondolkodik, mint az az RT-s eladások is mutatják...
Vígasztaljon az a tudat, hogy te "más" vagy (nem pejoratíve mondom).Nem mellesleg, az általad felsorolt progik futnak Atosmos Win8-on is, nem? "Akkómeg?"
Még mindíg nem derült ki mitől "jobb" az RT, mint a teljes Win8. Megint csak a ködösítés... -
cairojack
aktív tag
Hja, ezért is mondtam, hogy örökölte a Win gyengeségeit. Mert ugye a user (ha nem csak böngészik) előbb utóbb csak kijut az asztalra, az meg tableten vacak. Ezért nem jó semmire az RT. A szívás részt örökölte a windowsól, a lényeget (azt amitől több tudna lenni, mint egy IOS vagy egy Android) meg nem. Ára meg az egekben. Bukó...
-
vicze
félisten
Hát tök ugyanaz a Marvell vezérlő van mindegyikbe szóval akkor mindegyik Surface-en ugyan úgy kellene működön, csak FW-t kell frissíteni, így a régi próból is ki lehet akkor +1órát legalább csikarni.
Hát hogy változott-e valami csak úgy lehetne tesztelni, hogy messze hogy fogyaszt és közel hogy fogyaszt, csak azért mert nyilván dinamikusabban változtatja, így ha messzebb mész megnövekszik a fogyasztás, de a jelerősség állandó marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Energiaital topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen autót vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Apple MacBook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest