- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz
FuRiONight #107 üzenetére
Az a nem normális, hogy az emberek képesek évente több százezer forintot kiadni gyakorlatilag tök fölösleges dolgokért. És ez egy újabb eszköz arra, hogy jövőre is kihúzhassák a zsebedből. Különben szeretem az okostelefonokat és nem kell félreérteni, semmi közöm hozzá, vegyétek ha ehhez van kedvetek, de ÉN nem értem.
Különben nem lesz gyorsabb, a droid meg a felbontás gondoskodik róla, hogy ne legyen. -
jacis
nagyúr
válasz
FuRiONight #107 üzenetére
+1
-
Blyan
félisten
válasz
FuRiONight #21 üzenetére
Ez volt az érv? Nem Apple miatt mondom droidos fiúkák, hanem kérdezem, és nem volt meggyőző a válasz.
(#22) Bone123
Ez inkább pszichés mint valós érzékelés, szerintem. Kétlem, hogy alaphasználatnál kiszúrod a különbséget egy 340dpis HTC 8X SLCII vagy egy 420 dpis FHD RGB kijelző közti különbséget. Persze ha az orrodhoz emeled, vagy screenshotot csinálsz róla és belenagyítasz, akkor biztosan.
De ez valós használat lenne?Kétlem. Persze impresszív adat, de csak az ilyen fórumlakókat érdekli a dolog és nekik okoz vizuális orgazmust.
(#23) Cyberpunk
Ne használj amoledet, és akkor nem panaszkodsz a betűk miatt.
-
Blyan
félisten
válasz
FuRiONight #15 üzenetére
A technikai fejlődést leszámítva (ami remek dolog), van értelme a 400 és felette lévő dpi-nek? Őszintén, érvekkel alátámasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest