- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"szerver oldalt, ha csak bejelentkezést ellenőriz és uána mindenütt csak userid-t használ külön ellenőrzés nélkül, akkor simán megesik ilyen, ami most."
Konkréten hogy eshet ez meg "simán"? Hirtelen nem is tudok olyan programozói "benézést" kitalálni, aminek ilyen hatása lenne... Illetve ha sokat gondolkodok de, csak az már nagyon kemény. (A cikk alapján minden belépésednél más és más személyként léptetett be... az ilyen random dolgok sokszor versenyhelyzetek eredményei. Olyanból végül is tudok ilyet kitalálni...) De ha programozói hiba volt, és már kijavították, akkor mi az a szöveg, hogy még kutatnak, és hacker támadás sem kizárt (lásd index.hu-n)? Ja persze tudjuk, hogyan szokott ez lenni... média + óriási szakértők (életében nem állított elő semmit) + a szokásos hamukázás...
-
dabadab
titán
"Az ilyen jellegű hiba arra utal, hogy csak bejelentkezéskor ellenőrzik a felhasználó adatait?"
Hat, nekem inkabb ugy tunik, hogy itt a loginnev - cegadatok osszerendelesnel volt valami zur.
(Nem neztem utana a konkret session managmentnek, de azt azert meg en sem tudom elkepzelni (pedig sokat lattam mar), hogy egy ilyen portal kliens-oldali cookie-ban lenne a userid.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- DJI topic
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 4
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest