- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"Az ilyen jellegű hiba arra utal, hogy csak bejelentkezéskor ellenőrzik a felhasználó adatait?"
Hat, nekem inkabb ugy tunik, hogy itt a loginnev - cegadatok osszerendelesnel volt valami zur.
(Nem neztem utana a konkret session managmentnek, de azt azert meg en sem tudom elkepzelni (pedig sokat lattam mar), hogy egy ilyen portal kliens-oldali cookie-ban lenne a userid.)
-
dabadab
titán
"minden nap 1/2 óra azzal telik el hogy lehet vadászni hogy épp mit frissitettek, mert hát ugye errö info az nuku"
Nekem ugy remlik, hogy a Windows alatt ott az AbevUpdate (es valamiert ugy remlik, hogy az a javas nyomtatvanyokat is frissiti), Linux ala meg van egy kis scriptem ami leszedi meg felrakja a cuccokat, ha kell, odaadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest